Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice deklasovaly soupeře. Ostrožské Nové Vsi nadělily sedm branek


Branky


41. R. Zápařka , 53. M. Dutka , 57. R. Handl , 62. M. Oplt , 67. M. Oplt , 79. R. Handl , 85. M. Pajgr - 87. M. Píštěk
0

Vyrovnaná první půle přinesla mírný náskok domácím a nic nenasvědčovalo tomu, že se ve druhém poločase spustí gólostroj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali v závěru prvního poločasu

Morkovice bývají na svém hřišti velice silné, obzvláště tehdy, když jim vypomohou hráči A mužstva. Do Morkovic zavítal ambiciozní tým z Ostrožské Nové Vsi, který se pohybuje v klidném středu tabulky. První poločas nabídl vyrovnanou partii, ve kterém se o zakončení pokoušely oba dva týmy. Aktivnější domácím se to nakonec povedlo v závěru prvního poločasu. To probíhala 41.minuta a Radim Zápařka se stal autorem úvodní branky utkání - 1:0. A jak se to občas přihodí, tak "branka do Kabin" bývá přesně tím impulsem, který přináší rozhodující okamžiky. 

Domácí deklasovali svého soupeře

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a za svou snahu našli ocenění již v 53.minutě, ve které se prosadil Michal Dutka a zvýšil náskok domácích už na 2:0. Od tohoto okamžiku byl domácí celek k nezastavení. Vypracovával si brankové příležitosti, které využíval. Hned v 57.minutě navýšily domácí Morkovice brankový rozdíl na tři branky. Radim Handl a 3:0. V 62.minutě se prosadil Marek Oplt - 4:0. A když se Marek Oplt prosadil i v 67.minutě a zvýšil už na 5:0, tak to vypadalo tak, že hosté hodí "ručník do ringu". Domácí hostím nedovolili vůbec nic a suverénním způsobem kráčeli k zisku tří bodů. V závěru utkání pak domácí navýšili skóre zásluhou Radima Handla a Martina Pajgra na 7:0. Hostům se povedlo vstřelit alespoň čestný úspěch, když se v 87.minutě prosadil Michal Píštěk a uzavřel účet utkání.



Sestavy


FC Morkovice B
D. Jarka [-] - R. Zápařka [-] (79. O. Novák [-] ) , R. Šimoňuk [-] (50. M. Pajgr [-] ) , L. Šimoňuk [-] , D. Skácel [-] , J. Petráš [-] , T. Oplt [-] (66. A. Přecechtílek [-] ) , M. Oplt [-] , P. Koláček [-] , R. Handl [-] , M. Dutka [-] (60. D. Pajgr [-] )

FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - M. Píštěk [-] , T. Lorenc [-] , J. Hůsek [-] (71. V. Pančík [-] ) , M. Pokorný [-] , P. Lorenc [-] (44. J. Ťok [-] ) , V. Slezák [-] , D. Jurásek [-] , M. Kreisl [-] , L. Franta [-] , V. Vávra [-]

Místo: UT Morkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - VYBÍRAL Josef, OPLT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.