Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko získalo ve Zborovicích tři cenné body, které jej udržely na špici tabulky


0

Ve Zborovicích se čekal zajímavý duel, který rozhodl už průběh první půle. Ve 13.minutě vedli hosté již 0:3. Domácím se v závěru utkání podařilo stáhnout náskok hostí na jednu branku, ale na více už domácí celek nedosáhl a tak si tři důležité body odvážejí borci z Derfle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání z říše snů

Do utkání vstoupili hosté lépe než domácí. A úvod utkání se dá nazvat úvodem z říše snů. v 5.minutě se hosté ujímají vedení, když se poprvé v utkání prosadil Fermin Sánchez - 0:1. V 10.minutě se tentýž hráč prosazuje podruhé a hosté zvyšují na 0:2. A aby zkáza domácích byla dokonána, tak 13.minuta přináší další změnu skóre. Tentokrát se trefuje Lukáš Ohnute a posílá hosty do vedení 0:3. Těžko uvěřitelná čtvrthodinka zápasu, ve které hosté získali náskok. Ale jak to bývá v takových utkáních, lepší je vstřelit branky v závěrečné čtvrthodince, než v prvních 15-ti minutách utkání. Pro domácí tento stav nebyl konečný, nevzdali boj o zisk alespoň jednoho bodu. Zborovicím se podařilo do konce první půle vsítit kontaktní branku, když se prosadil nejlepší střelec domácích Ivan Grőpl. Jeho branka ve 32.minutě utkání znamenala snížení na 1:3. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Zborovice utkání zdramatizovaly

Úvod druhého poločasu vyzněl opět lépe pro hosty ze Slovácka. Ve 47.minutě vstřelil Tomáš David branku a hosté znovu odskočili na rozdíl tří branek - 1:4. Ale kdo si myslel, že je utkání rozhodnuto, ten se mýlil. Domácí nerezignovali, dál usilovali o zvrat v utkání, k čemuž jim pomohla branka ze standardní situace, ze které se prosadil domácí Jaromír Štěpánek, který tak v 54.minutě snížil na 2:4. Domácí vycítili naději, přidali na obrátkách a po další čtvthodince využili další šanci. 70.minuta přinesla další využitou standardní situaci, kterou opět potrestal domácí Jaromír Štěpánek a vstřelil tak důležitou kontaktní branku 3:4. Domácí se zmobilizovali, utáhli opasek, tlačili se do vyrovnání. Ovšem na bod už nedokázali dosáhnout a tak si vítězství z horké půdy ve Zborovicích odvážejí nakonec hráči Slovácka.



Ohlasy k zápasu


TJ Pilana Zborovice
Marek Šprňa - trenér: Dnes se hrál atraktivní fotbal, který jsme si prohráli v prvních třinácti minutách. Celý zápas byl vyrovnaný, ale hosté z každé šance trestali. Nakonec se nám utkání podařilo zdramatizovat, dotáhli jsme se na rozdíl jedné branky, Byly tam střely, závary, ale už jsme srovnat nedokázali. Odehráli jsme proti výbornému soupeři dobrý zápas, ale bohužel bez bodu. I přesto dnes musím kluky za předvedený výkon pochválit.

1. FC Slovácko C
Ladislav Pochylý - trenér: Povedl se nám tah v utkání, ve kterém od začátku nastoupil Fermin Sánchez, který vstřelil důležité dvě branky. Domácí sice v závěru utkání zdramatizovali, když proměnili dvě standardní situace. Chtěli získat alespoň bod, ale nám se nakonec podařilo uhájit vítězství.



Sestavy


TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - M. Vybíral [-] , J. Štěpánek [-] , F. Hanák [-] , A. Krčmař [-] - D. Prachař [-] (69. A. Medek [-] ) , I. Gröpl [-] , M. Šumbera [-] , M. Šprňa [-] (46. T. Kojetský [-] ) - M. Štěpánek [-] , R. Veselý [-]

1. FC Slovácko C
M. Bartoš [-] - M. Mareček [-] , M. Bučák [-] (84. L. Paška [-] ) , V. Šišák [-] , M. Remeš [-] , A. Balaštík [-] , T. David [-] (89. A. Žůrek [-] ) , L. Ohnutek [-] , F. Sánchez [-] (27. D. Tesař [-] ) , O. Vašek [-] , D. Uhlíř [-]

ŽK: 45. A. Krčmař , 67. F. Hanák , 89. T. Kojetský - 65. D. Uhlíř , 79. M. Mareček .
Místo: Zborovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Gloser Jan - KATRŇÁK Milan, DOSTÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.