L. Ligas 21.
1:2
(1:0)
68. M. Kubiš
88. J. Kowalík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nivnice je úspěšná venku. Doma se jí moc nedaří


Branky


21. L. Ligas - 68. M. Kubiš , 88. J. Kowalík (p.)
0

Nivnice je stoprocentně úspěšná venku. Doma se jí tolik nedaří a znovu se o tom přesvědčila v utkání se Zlechovem. Díky prohře ztratila Nivnice vedoucí pozici v krajské soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku z trestného kopu

Před zápasem se Nivnici rozpadla zatím kompaktní stoperská dvojice M.Máčalík a P.Ligas, což se pro pozdější vývoj utkání ukázalo jako rozhodující. Přesto všechno měli domácí v úvodu utkání převahu. První střelecký pokus utkání ovšem zaznamenali hosté v 9.minutě Kowalíkem, ale pokus byl jen pokusem, protože mířil z dálky a navíc vysoko. Ve 12.minutě prošel přes dva hráče hostí Kostelník až do vápna a obránci odvraceli až na poslední chvíli na malém vápně. V 19.minutě střílel hostující Kalmus po rohovém kopu, ale prudkou střelu vyhlavičkoval na další roh domácí V.Velecký. Ve 21.minutě byl po úniku P.Lukeše sestřelen na vápně domácí F.Májek a následovala standardní situace z úhlu. To však Liborovi Ligasovi nevadilo a přes hostující zeď vymetl šibenici hostující branky 1:0. I v další pasáži byli domácí aktivnější a ve 28.minutě po rozehraném rohovém kopu mířil hlavou po centru L.Ligase V.Velecký těsně vedle. Ve 34.minutě z dobré střelecké pozice J.Máčalík nahrával a bylo po rýsující se šanci domácích. Za dvě minuty z jednoho z neskutečného množství rohových kopů hostí střílel  po signálu znovu Kowalík a znovu vysoko nad. Ve 39.minutě vystihl přihrávku hostujícího stopera F.Májek, ale samostatný únik zakončil ukopnutým míčem, který sebral brankář hostí Vendel. Ve 44.minutě mohlo být vyrovnáno. Dlouhý a vysoký míč  nechali domácí obránci propadnout až do  vápna, kde nečíhal nikdo jiný než Kowalík. Ten zvolil z levé strany střelu k protější tyči a tu také trefil. Odražený míč ještě dorážel Kubiš, ale golman Hladiš skvěle zachránil a na poločasovém vedení domácích se nic neměnilo.

Zlechov otočil průběh utkání

Druhou polovinu utkání začal únikem hostující T.Vaněk, ale jeho ránu zablokoval všudepřítomný V.Velecký. V 53.minutě zahrával z dálky stoper Drobisz standardní situaci a ta prošla až na zadní tyč, kde ji s námahou vyrážel na roh domácí F.Hladiš. V 68.minutě po domácí standardce došlo k vyrovnání stavu. Ano, po domácí standardce. Odvrácený míč hostí se totiž dostal k malému, ale rychlonohému Kubišovi a ani dva Nivničtí obránci mu nezabránili v samostatném úniku, který zkušeně podél brankáře proměnil a srovnal na 1:1. Nivničané tuhle chybu chtěli odčinit co nejdříve a zvýšili aktivitu na soupeřově polovině. A už v 70.minutě  mohli znovu vést, ale pěknou kombinaci po nahrávce J.Máčalíka zakončil V.Velecký střelou na vzdálenější tyč a míč minul branku o chlup. V 75.minutě se opakovalo totéž. V zakončení z pravé strany byl P.Lukeš a tentokrát míč vyrážel Vendel v brance hostí. Deset minut před koncem to zpoza velkého vápna vyzkoušel Kedra v dresu hostí a také moc nescházelo k vedoucí brance. Rozhodující okamžik celého zápasu přišel v 88.minutě. Nivničané zahrávali autové vhazování až do vápna Zlechova, ale hostující hráči míč rychle odvrátili a následoval rychlý protiútok. Ten mohl být přerušit faulem už v hloubce soupeřovi poloviny hřiště, ale nestalo se tak a následovalo klasické pozdě bycha honit. Na domácí šestnáctce se nedohodl brankář F.Hladiš s P.Pražanem, čehož využil hostující útočník Kubiš a než došlo ke střele do opuštěné branky, tak byl P.Pražanem faulován. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta a pokutový kop. Ten proměnil zcela bezpečně exligový Kowalík na 1:2. Závěrečné nakopávané míče domácího celku už byly ve znamení křeče a potvrzením, že hra doma je zatím  achillovou patou hráčů z Nivnice.  Ze sedmi domácích utkání  vyhráli totiž jenom tři.  Dnes se v Nivnici  hrálo kvaliní a zajímavé utkání, ve kterém byli  šťastnější hosté ze Zlechova.  Po deseti utkáních v řadě  teprve v tom jedenáctém inkasovali Nivničané více než jednu branku. 



Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - L. Ligas [-] , P. Lukeš [-] , V. Velecký [-] , J. Máčalík [-] , V. Borýsek [-] (81. F. Ryšávka [-] ) , F. Májek [-] , P. Pražan [-] , Z. Kostelník [-] , J. Michalec [-] , J. Smítal [-]

SK Zlechov
J. Vendel [-] - P. Zajíc [-] , M. Kubiš [-] , H. Vaněk [-] (88. M. Březina [-] ) , T. Vaněk [-] , M. Kalmus [-] , J. Kedra [-] , J. Kowalík [-] , P. Drobisz [-] , R. Mikula [-] , M. Tománek [-]

ŽK: 44. J. Máčalík , 49. J. Smítal - 42. M. Kubiš . ČK: 88. P. Pražan .
Hráči zápasu: Z. Kostelník - M. Kubiš .
Místo: Nivnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: JUŘICA Pavel - VRÁGA Antonín (N), OBDRŽÁLEK Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.