0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko se s Hrachovcem nepáralo


Branky


23. M. Baroš (p.) , 68. L. Fiurášek , 86. L. Klimek
0

Hutisko chtělo odčinit prohru na penalty v derby s Prostřední Bečvou na půdě Hrachovce. Tomu se v posledních kolech vůbec nedaří a hosté toho dokázali naplno využít. Hutisko jednoznačně zvítězilo 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baroš po faulu na Křenka proměnil penaltu

Hutisko nastoupilo v sestavě s jednou změnou, Daniela Baroše nahradil Kamil Poledník. Hosté byli od úvodního hvizdu lepším mužstvem a bylo jen otázkou času, kdy se dostanou do vedení. Skóre se poprvé měnilo ve 23.minutě. Útočník Robert Křenek si zkušeně došel pro faul, když jej zaskakující brankář Miškařík srazil k zemi, za což zaslouženě obdržel žlutou kartu. Hosté tak měli možnost k zahrávání pokutového kopu, který s přehledem proměnil střelou doprostřed Miroslav Baroš – 0:1. 

Další dva góly stačily Hutisku na pohodovou výhru

V druhém poločase se Hutisko snažilo o přidání druhé branky, ale Miškaříka v bráně Hrachovce nezvládali pokořit. Nakonec se tak mohli prosadit domácí. Přímý kop gólman Hrabčák vyrazil pouze před sebe, ale Hrachovec ani dorážku nedokázal dostat do sítě díky výbornému obrannému zákroku na brankové čáře. Druhý gól tak opět padl do sítě Hrachovce, Lukáš Fiurášek se rozhodl nepřihrát na nabíhajícího spoluhráče a tvrdou ránou zvýšil na 2:0. V 86. minutě se Hutisku povedl vsítit třetí gól, když se po centru výborně hrajícího Kubáně prosadil netypicky hlavou Lukáš Klimek – 0:3. Hutisko tak potvrdilo, že mnoho gólů neinkasuje a z Hrachovce si odvezlo jednoznačnou výhru 3:0. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu Sokol Hutisko-Solanec: "Hutisko bylo jasně lepší a zaslouženě vyhrálo. Záleželo jen o kolik gólů vyhraje, nebo kdy se začne střelecky prosazovat. Výborný výkon předvedl Martin Kubáň, který hrál hodně bojovně, obětavě a zařídil také gól Klimka."



Sestavy


SK Hrachovec
D. Miškařík [-] - M. Konvičný [-] , J. Tvarůžek [-] (80. J. Šafář [-] ) , R. Vaigl [-] , T. Brázdil [-] - M. Jež [-] , D. Volek [-] , R. Ondroušek [-] , M. Cahlík [-] - M. Baran [-] , R. Adamík [-] (76. D. Peml [-] )

Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] (75. L. Klimek [-] ) , M. Kubáň [-] , R. Křenek [-] (66. M. Talpa [-] ) , L. Poruba [-] - J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , M. Baroš [-] , M. Adamec [-] - R. Křenek [-] , L. Fiurášek [-]

ŽK: 22. D. Miškařík - 66. M. Adamec .
Hráči zápasu: M. Kubáň .
Místo: Hrachovec. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.