4:1
(1:0)
66. O. Zimek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí rozstřílelo Francovku


Branky


0

V neděli se na Kaštýle odehrál šlágr 9. kola mezi místním Hovězím a Francovou Lhotou. Hosté zatím mají v této sezoně výbornou formu a do Hovězí zajížděli s touhou získat skalp dalšího silného soupeře. To Hovězí mělo co napravovat, v 8. kole totiž nestačilo na Lidečko. Hovězí nakonec nenechalo nic náhodě a Francovku rozstřílelo 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obránce Kučera otevřel skóre

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal. Nejblíže ke vstřelení úvodní branky byli hosté. Radek Chmela rozehrával přímý kop, který nakonec skončil na břevnu Rovenského svatyně. Po necelé půlhodině hry se ovšem do vedení dostali domácí. Po rohovém kopu se v následné skrumáži nejlépe zorientoval kapitán Martin Kučera, jenž čtvrtou brankou v sezoně otevřel skóre – 1:0. Hlavní rozhodčí měl však těžkou práci, zdálo se totiž, že vstřelenému gólu předcházela ruka jednoho z domácích hráčů. Do poločasu se už nic dalšího neudálo.

Tři góly během devíti minut rozhodly utkání

Ve strhujícím začátku druhého poločasu byli mírně aktivnější hosté, kteří však nedokázali proměnit své šance. Druhý gól mohli přidat také domácí, ale Šrámek z ostrého úhlu napálil míč pouze do tyče. Po následném rohu se však Hovězí konečně dočkalo důležitého druhého gólu, když se z voleje trefil Radek Kučera – 2:0. O malou chvíli později mohla Francovka zkorigovat nepříznivé skóre, ale Ota Zimek neproměnil. Hosté za tuto neproměněnou šanci nakonec pykali třetím míčem v jejich síti, po chybě obránce Lukáše Filáka se tvrdou ranou k tyči do statistik zapsal Martin Štrbík – 3:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, o další tři minuty byl náskok Hovězí čtyřbrankový, Štrbík si tentokrát připsal asistenci u gólu Martina Hromady – 4:0. Francova Lhota se přece jen dočkala čestného gólu, po pěkné kombinaci se prosadil Ota Zimek – 4:1. Obě mužstva si ještě do konce utkání vypracovala několik šancí, ale více branek už nepadlo. Hovězí si tak připsalo důležité 3 body za výhru 4:1, díky čemuž se vyhouplo na průběžné 2. místo 1.A třídy. Francovka klesla na 5.příčku. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Utkání bylo v první půli velmi vyrovnané, hosté byli blizoučko úvodní brance, tu se nakonec podařilo vstřelit nám. Navíc nám výborně vyšel úvod druhého poločasu, kdy jsme v rozmezí 10 minut vstřelili 3 branky, což rozhodlo o osudu celého zápasu."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Zápas byl vyrovnaný, v 15. minutě jsme se mohli dostat do vedení, ale Chmela trefil břevno. Pak se trefili domácí, ale gólu předcházela ruka. Rozhodla špatná desetiminutovka v druhém poločase. Mohli jsme ještě zápas zdramatizovat, ale další šance jsme již nedali. "



Sestavy


Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - T. Varaja [-] (68. K. Trlica [-] ) , M. Kučera [-] , R. Kučera [-] , R. Kostka [-] - R. Šimčík [-] , M. Štrbík [-] , M. Blaha [-] , T. Juřica [-] , M. Hromada [-] (68. T. Zádilský [-] ) - O. Šrámek [-] (83. A. Trlica [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
M. Filák [-] - P. Pukýš [-] , L. Filák [-] - R. Zimek [-] (63. J. Kořenek [-] ) , M. Mňačko [-] , L. Matušinec [-] , R. Chmela [-] - O. Zimek [-] (81. J. Daněk [-] ) , O. Filák [-] , R. Matušinec [-] , M. Kindl [-]

ŽK: 80. M. Štrbík - 29. L. Matušinec .
Hráči zápasu: M. Kučera , M. Štrbík .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Volek Stanislav ml - Františák, Tkadlec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.