1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivnější Dolní Němčí si po zásluze odvezlo z předměstí Zlína tři body.


Branky


0

V pátém kole I. A třídy skupiny B přívítala domácí Mladcová mužstvo Dolního Němčí. Vzhledem k postavení obou mužstev ve středu tabulky  se očekával vyrovnaný souboj. Domácím se ale zápas moc nevyvedl a aktivnější hosté si po zásluze odvezli z předměstí Zlína tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazná první půle skončila nerozhodně

V samotném zápase se dlouho před oběma brankami nic podstatného nedělo, až ve 25.min. střílel hostující T.Kadlček těsně vedle. Domácí zahrozili po půlhodině hry hlavičkou Koiše, která se ale také mezi tyče nevešla. Třiatřicátá minuta přinesla příležitosti na obou stranách, nejprve na přízemní centr domácího Kahaji nedosáhl nikdo z domácích před brankou hostujícího Hájka, na druhé straně hosté zahodili rychlý brejk. 

Aktivnější hosté brali zaslouženě tři body po zlepšeném výkonu ve druhém poločase

Góly tak začaly padat až po přestávce. Hned po dvou minutách druhého poločasu potrestal nedůraz domácí obrany hostující T.Kadlček. Vzápětí mohli domácí srovnat, když střelu Kurtina gólman Hájek vyrazil a domácí Julina se k dorážce neprotlačil. Chvíli nato měli velké štěstí domácí, když hosté nevyužili další rychlý únik. V osmapadesáté minutě mohl skórovat i hostující kapitán Bída, ale domácí gólman Černý byl na místě. Mezi šedesátou a pětasedmdesátou minutou měli více ze hry domácí a zaslouženě se dočkali vyrovnání. Nejprve sice mířil v čtyřiašedesáté minutě Kurtin jen do hostujícího brankáře Hájka. V 68. minutě se před hostujícím gólmanem zjevil úplně sám Beránek, ale jeho dloubák skončil vedle. Situace se opakovala i o tři minuty později, ale ani druhá šance Beránka neskončila gólem. Až v 74.min. po trestném kopu skončil míč v síti hostů po zásahu Zdeňka Juliny. Ovšem hostující tým pak znovu převzali iniciativu a v 84.min rozhodl utkání Krchňaček.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Radek Klepal - sekretář oddílu: Zápas se našemu mužstvu příliš nevydařil, hosté byli téměř po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si odvezli tři body. Problémy nám dělali zejména pohybem a rychlostí.

TJ Dolní Němčí
Ivo Bída - kapitán hostů: První půle moc zajímavého nenabídla. Ve druhé půli jsme šli do vedení, ale po vyrovnání domácích jsme už ve tři body nevěřili. Byli jsme však nadále aktivnější a v závěru jsme dokázali strhnout vítězství na naši stranu.



Sestavy


FK Mladcová
M. Černý [-] - P. Kurtin [-] , J. Beránek [-] , L. Hruška [-] , D. Kahaja [-] , R. Slobodian [-] (60. J. Chludil [-] ) , Z. Julina [-] , J. Konečný [-] , M. Dlabač [-] , P. Koiš [-] , J. Brhel [-]

TJ Dolní Němčí
Z. Hájek [-] - T. Kadlček [-] (89. A. Světinský [-] ) , M. Stojaspal [-] , T. Stojaspal [-] , I. Bída [-] , T. Tinka [-] , P. Krchňáček [-] , M. Stojaspal [-] , P. Tinka [-] , L. Kadlček [-] , J. Šmehlík [-]

ŽK: 62. J. Chludil - 70. I. Bída , 75. M. Stojaspal , 82. P. Tinka .
Místo: Mladcová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MANĎÁK Roman - SUROVEC Tomáš, BLAŽEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.