Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 14:00

9.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání ovlivnila nesmyslná penalta


Branky


0

Valašské Příkazy hostily doma rezervu Valašského Meziříčí. Hosté přijeli v oslabené sestavě kvůli souběžně hranému utkání A týmu a šanci tak na hřišti dostali mladí hráči. Herně bylo utkání vyrovnané. Domácí vedli po brance Garguláka, ale hosté utkání dvěma brankami otočili. Rozhodující moment utkání přišel v 72. minutě, kdy domácí tým proměnil velmi spornou penaltu a hned vzápětí vsítil rozhodující gól na 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly v úvodu i závěru poločasu

Hosté se na hřišti svého soupeře ani pořádně nerozkoukali a už prohrávali. Ve 4. minutě vysunul Gargulák do křídla Ryzu a ten přesným centrem našel Garguláka, který hlavou proměnil – 1:0. Po rychlé brance to bylo na dlouhou dobu vše, co se na hřišti událo. Další zajímavé situace se před brankami děly až na konci poločasu. Nejdříve brankář Valčík musel zasahovat proti nepříjemné střele soupeře, ale minutu před koncem poločasu už inkasoval. Propadnutý míč za obranu sebral Martin Václavík, který přehodil brankáře a gólem do šatny vyrovnal na 1:1.

 

Sporná penalta rozhodla

Vstřelená branka Valmez nakopla a po změně stran netrvalo příliš dlouho a hosté šli do vedení. Velkých chyb v obraně domácích využil ke skórování Tomáš Kundrát – 1:2. Náhodný gól srazil snahu domácího týmu a dlouho trvalo, než se Valašské Příkazy dostaly k bráně soupeře. Rozhodující moment přinesla 72. minuta. Hlavní rozhodčí Pavel Karlík odpískal po faulu na Pavla Ryzu velice přísnou penaltu, kterou proměnil Tomáš Vaculka – 2:2. Frustrované mužstvo Valmezu se z křivdy ještě nestihlo vzpamatovat a hned vzápětí inkasovalo znovu. Juřica s Vaculkou vybojovali míč a druhý jmenovaný prostřelil brankáře Příhodu – 3:2. Další branka už do konce utkání nepadla a tak všechny body získávají Valašské Příkazy.     

 



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí B
Daniel Šulák (Valašské Meziříčí, trenér): Přijeli jsme v oslabené sestavě, takže šanci dostali mladí kluci a určitě nezklamali. Od začátku to nebylo příliš dobré, ale postupem času se nám povedlo hru vyrovnat. Vedení jsme se ujali po celkem náhodné akci. Nemám ve zvyku výkon rozhodčích komentovat, ale dnes musím říct, že rozhodčí bohužel utkání hrubě ovlivnil. Odpískal proti nám penaltu, která nebyla, i domácí se nám po zápase omlouvali. Není to dobré ani vůči mladým klukům, kteří mají osmnáct roků a pak hrají takový zápas.



Sestavy


FC Valašské Příkazy
M. Valčík [-] - V. Vobořil [-] , M. Ptáček [-] , J. Strnad [-] , D. Polách [-] - V. Juřica [-] , P. Staník [-] , L. Gargulák [-] (63. T. Číž [-] ) , P. Šenkeřík [-] - L. Vaculka [-] , P. Ryza [-] (88. M. Valčík [-] )

TJ Valašské Meziříčí B
J. Příhoda [-] - J. Švajda [-] , J. Hrabovský [-] , R. Černý [-] , P. Václavík [-] - D. Štys [-] , F. Novák [-] , T. Kundrát [-] , D. Odstrčil [-] , M. Kundrát [-] - M. Václavík [-]

Hráči zápasu: L. Vaculka .
Místo: Val.Příkazy. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 20 69:31 44
2 TJ Sokol Kateřinice 20 48:28 44
3 TJ Sokol Podlesí 20 54:26 43
4 TJ Vidče 20 50:32 35
5 FK Vigantice 20 45:40 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 13
5 Petr Daniš 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 50 47,6% 0
3 Jiří Klik 30 53,6% 0
4 Venca Likeš 25 51,0% 0
5 Radek Hruška 23 37,1% 0
Zobrazit celou tabulku