P. Berka 90.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zubří v samém závěru dosáhlo na remízu


Branky


0

V rámci 9. kola přivítalo Zubří na svém hřišti celek Dolní Bečvy. Utkání nabídlo dva různé poločasy. V tom prvním byli jasně lepší hosté, kteří vstřelili jednu branku a další velké šance zahodili, včetně neproměněné penalty. Po přestávce se Zubří zvedlo a dokázalo vyrovnat hru, ale vedení stále drželi hosté.  Konec utkání byl opravdu divoký, ale Zubří nakonec srovnalo a na penalty urvalo jeden bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté spálili, co mohli, Jurka v brance čaroval

Dolní Bečva na svého soupeře vlétla od samého začátku. Hosté si vypracovali několik tutových šancí, ale v brance Zubří čaroval gólman Jurka. Největší tutovku spálili hosté ve 20. minutě, kdy neproměnili pokutový kop. Domácí tým mohl být ještě rád, že hlavní rozhodčí nevyloučil domácího hráče Berku, ale udělil pouze žlutou kartu. Dolní Bečva mohla vstřelit minimálně pět branek, ale v prvním poločase se trefila jen jednou. Ve 35. minutě domácí hráči na chvíli přestali hrát, neboť čekali odpískání faulu a hosté této nepozornosti rychle využili. Přesně se trefil Petr Vojkůvka – 0:1. Domácí si vypracovali jen jednu pořádnou šanci, ale Kaloda vychytal brankář Stolárik.

Zubří i v deseti dokázalo srovnat

Druhý poločas nabídl jiný obraz hry. Domácí tým se nesnažil soupeři vyrovnat fotbalově, ale vsadil víc na bojovnost, což se taky Zubří vyplatilo. V prvních šancí se ocitl Berka, ale jeho dvě hlavičky k brance nevedly. Stejně tak ani střela domácího Kaloda. Zápas se chýlil ke konci. V 87. minutě byl po nedisciplinované hře vyloučen domácí kapitán Robert Jurajda a Zubří muselo dohrávat o deseti. Tento fakt však domácí nezlomil, naopak o tři minuty později přišlo vyrovnání. Po protečovaném rohu se prosadil Petr Berka – 1:1. Zápas dospěl do penalt, v nichž byli domácí neomylní a získali tak bod navíc. Dolní Bečva ztratila výborně rozehraný zápas, což neunesl trenér hostí Radek Maléř, který oznámil, že funkci trenéra Dolní Bečvy končí.



Ohlasy k zápasu


FC Zubří
Martin Nerad (Zubří, trenér): Dnes byl v prvním poločase soupeř jasně lepší, hlavně jeho brejky byly smrtící. Nás držel gólman Jurka, který chytl i nemožné. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že když to nejde fotbalově, půjde to bojovností. Nakonec jsme vyrovnali a v penaltách měli více štěstí.




Sestavy


FC Zubří
J. Jurka [-] - R. Bortl [-] , P. Majer [-] , P. Berka [-] - P. Polách [-] , K. Drda [-] , L. Raždík [-] , J. Raždík [-] , R. Jurajda [-] - R. Kalod [-] , V. Krupa [-]

FC Dolní Bečva
M. Stolárik [-] - D. Jurečka [-] , J. Šena [-] , J. Vojkůvka [-] - J. Růčka [-] , M. Trna [-] (37. R. Kuběna [-] ) , P. Stavinoha [-] , M. Michut [-] , P. Balán [-] - R. Růčka [-] , P. Vojkůvka [-]

ŽK: 21. P. Berka , 83. P. Majer , 85. L. Raždík , 87. R. Jurajda - 27. P. Stavinoha , 60. M. Michut , 85. D. Jurečka , 87. P. Vojkůvka .
Hráči zápasu: J. Jurka .
Místo: Zubří. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 19 67:30 41
2 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
3 TJ Sokol Podlesí 19 49:25 40
4 TJ Vidče 19 47:30 32
5 FK Vigantice 19 43:38 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 18
2 Erik Hrabovský 17
3 Petr Mičkal 14
4 Petr Daniš 12
5 Jozef Kušnier 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 44 44,9% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 21 38,2% 0
5 Venca Likeš 20 47,6% 0
Zobrazit celou tabulku