3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov potvrdil roli favorita


Branky


0

Holešov přivítal na svém hřišti tým Fryštáku. Ten zahájil sezónu bezbrankovou remízou s Luhačovicemi. To Holešov získal plné tři body na půdě Morkovice. Hosté měli v zápase své šance, ale od minulého zápasu se v koncovce poměrně trápí. Holešov naopak vstřelil tři branky a utkání ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Fryšták od začátku zápasu spoléhal na nakopávané balóny a byli to právě hosté, kteří mohli vstřelit první branku. Nejdříve Troják střílel vedle a pak se po chybě domácího gólmana ocitl v šanci Kovář, ale nedokázal přesně zamířit do prázdné brány a trefil pouze tyč. Poté se ke slovu dostali domácí. Zahnašovu střelu vyrazil brankář Mikel před sebe a následná dorážka šla nad bránu. V 35. minutě šli domácí do vedení. Po pěkné akci po levé straně přihrál Charuza míč pod sebe na úplně volného Chudárka, který neměl problém skórovat – 1:0. Dvě minuty před koncem poločasu mohl druhou branku přidat kapitán domácích Roubalík, ale jeho střela skončila těsně nad bránou.

 

 

  Do druhé půle vstoupili hosté s cílem vyrovnat, ale jejich snaha vyšla na prázdno. V 56. minutě dostal míč na kopačku Křenek, v akci jeden na jednoho dokázal obejít obránce a pak přesnou střelou zakončit – 2:0. Definitivní rozhodnutí dal zápasu v 68. minutě Lomaka, který po chybě obrany dostal ze středu hřiště míč a střelou ze strany vstřelil třetí gól – 3:0. Další branka už nepadla, i když se hosté ještě snažili o čestný úspěch, leč neúspěšně. Holešov tak potvrdil roli favorita a získal tři body. Fryšták si naopak na první výhru i vstřelený gól musí ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Milan Roubalík (Holešov, hráč): Hlavně v prvním poločase to bylo víceméně vyrovnané utkání. Soupeř sice měl nějaké šance, ale proměnit je nedokázal. My jsme své šance proměnili, a proto myslím, že je to zasloužené vítězství.

FC Fryšták
Jaroslav Hrbáček (Fryšták, místopředseda): Během utkání se v plné nahotě ukázal rozdíl mezi mužstvy, když herní činnosti hráčů domácích, přesnost v rozehrávce i klid v zakončení byly hlavním rozdílem v zápase.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Palík [-] , V. Matulík [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] - J. Chudárek [-] , J. Zahnaš [-] , A. Lomaka [-] , M. Olša [-] , R. Očadlík [-] - J. Křenek [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] , L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] - J. Kovář [-] , M. Gřešák [-] , J. Krhůtek [-] , P. Petráš [-] , M. Troják [-] - M. Doležel [-] , T. Křenek [-]

ŽK: 22. M. Olša - 11. J. Krhůtek , 38. M. Troják , 45. L. Skalička .
Hráči zápasu: J. Chudárek , J. Křenek .
Místo: Střelnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.