Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov opět otočil utkání a stoupá tabulkou vzhůru


Branky


0

Na hřiště Rožnova pod Radhoštěm zavítal tým Fryštáku. Vzhledem k postavení tabulce a aktuální formě se očekávala výhra domácích, nicméně byli to hosté, kteří šli do vedení díky brance Skaličky. Domácí ale zápas ještě do poločasu obrátili a nakonec si připsali pohodlné vítězství 4:1. Za domácí dvě branky zaznamenal Lukáš Maléř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvod utkání byl vyrovnaný a ani jeden z týmů neměl vyloženou brankovou situaci. První gól padl z trochu překvapivé situace. Hostující Skalička zahrával přímý volný kop z 30 metrů. Rozhodl se pro přímou střelu, která letěla rovnou do rukavic brankáře Barabáše. Míč však v poslední chvíli před gólmanem zaplaval a skončil v síti – 0:1. Domácí přispěchali s odpovědí ve 27. minutě. Po rohovém kopu se míč několikrát vrátil do vápna Fryštáku, až se nakonec ocitl na zadní tyči před neobsazeným Lukášem Maléřem. Ten první střelou trefil brankáře Mikela, z dorážky už se nemýlil – 1:1. Obrat v utkání stihli domácí ještě do poločasu. Ve 40. minutě si na centr ze standardní situace naskočil Michal Maléř, který zády k brance skóroval – 2:1.

 

 

Zlom utkání přinesla hned druhá minuta druhé půle. V ní Rožnov rázně srazil šance hostů na vyrovnání. Po chybě ve středu hřiště podnikl Rožnov rychlý brejk, míč dostal Filip Zetocha, který se v samostatném úniku nemýlil – 3:1. Od této chvíle Rožnov kontroloval hru a svého soupeře do žádných větších akcí nepouštěl. Čtvrtou branku přidali domácí v 72. minutě. Po další chybě hostů získal míč Rezdar,který pasem poslal do úniku Michala Maléře. Ten udělal brankáři kličku a do prázdné brány skóroval – 4:1. Další branka už v zápase nepadla a domácí si tak připisují další tři body a v tabulce se momentálně nachází na 2. místě. 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér, Rožnov pod Radhoštěm): Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, ale jsem moc rád, že jsme jej bojovností dokázali vyhrát. Rovněž jsem rád, že jsme podruhé za sebou v domácím prostředí dokázali otočit nepříznivý stav utkání.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - R. Žitník [-] (65. D. Pavlíček [-] ) , T. Malina [-] , T. Karban [-] - L. Fuksa [-] (86. T. Dvořák [-] ) , M. Rezdar [-] , M. Bolcek [-] , J. Maléř [-] , F. Zetocha [-] (85. D. Talpa [-] ) - L. Maléř [-] , M. Maléř [-] (79. M. Seidl [-] )

FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] (72. P. Petráš [-] ) , L. Skalička [-] (81. Š. Bartoň [-] ) , H. Dvořák [-] - J. Hrnčiřík [-] , M. Troják [-] , J. Hřebačka [-] (54. T. Rudolf [-] ) , J. Valášek [-] , J. Kovář [-] , M. Gřešák [-] (69. R. Smékal [-] ) - T. Křenek [-]

ŽK: 62. T. Karban - 26. T. Křenek , 50. J. Valášek , 62. J. Kovář , 66. T. Rudolf .
Místo: UT Rožnov pR.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.