0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla vykradla Boršice


Branky


0

Boršice přivítaly na svém hřišti mladý tým Napajedel. Průběh utkání byl vyrovnaný. Oba týmy zahodily několik šancí na skórovaní. Rozuzlení přinesla 76. minuta, kdy se přesně trefil Patrik Koutník, který rozhodl o zisku všech tří bodů pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas plný šancí

 

Začátek utkání nabídl mnoho nepřesností v rozehrávce a ani jeden z týmů se moc do zakončení nedostával. V první šanci se ocitli hosté v 15. minutě. Antonín Kaštánek střelou z pravé strany protáhl domácího brankáře Remeše. Hned z protiútoku zahrozily Boršice. Václav Šustr dostal míč přímo do levé nohy, ale jeho střela šla mimo tři tyče. Ve 21. minutě dostal volný prostor ve vápně Boršic Filip Ouroda, ale zpravování míče mu trvalo příliš dlouho a domácí obrana jeho střelu nakonec zablokovala. Ve 27. minutě měly největší šanci na skórování Boršice, ale dvojice domácích útočníků nedokázala přečíslení 2 na 1 zakončit přesně. V 30. minutě vystřelil za hranicí vápna Ondřej Žáček a jeho tečovanou střelu tak tak vyrazil domácí brankář Remeš. Do konce poločasu stihl za Napajedla ještě jednu střelu Kaštánek, ale nemířil přesně.

Koutník rozhoduje

 

Druhý poločas zahájila velká šance Boršic. Martin Dufek po centru z levé strany přizvedl míč na břevno hostující brány. Od této šance bylo utkání nadále vyrovnané, ale tolik šancí jako v prvním poločase se už neurodilo. Rozuzlení tak přinesla 76. minuta, kdy padla jediná branka utkání. Patrik Koutník poslal z pravé strany vysokou křížnou střelu na bránu, která k překvapení všech skončila přesně u tyče – 0:1. Domácí tým vrhl všechny síly do útoku, ale na obranu soupeře vyzrát nedokázal. V poslední minutě nastavení pokryl brankář Vitásek střelu Náplavy, a když ani z následného rohu branka nepadla, bylo jasné, že  ze zápasu berou všechny tři body Napajedla.



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (Napajedla, trenér): V zápase s velmi dobrým soupeřem ve velkém vedru si kluci sáhli na dno sil, ale vyplatilo se to. Po mnoha nevyužitých šancích na obou stranách zápas rozhodl jediný gól. Tři body z venku jsou cenné, ale v domácích zápasech to musíme potvrdit.



Sestavy


SK Boršice
P. Remeš [-] - D. Kopčil [-] (86. P. Náplava [-] ) , T. Ohnutek [-] , P. Kaspřák [-] , M. Groulík [-] - M. Hromada [-] , A. Brzica [-] (59. J. Zach [-] ) , T. Klvaňa [-] , O. Vlček [-] , V. Šustr [-] - M. Dufek [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - P. Ratiborský [-] , F. Ouroda [-] , O. Žáček [-] , T. Hejda [-] - P. Žůrek [-] , P. Koutník [-] , D. Mráz [-] , K. Havránek [-] (73. D. Mikšaník [-] ) , M. Škrabal [-] (38. M. Dlabaja [-] ) - A. Kaštánek [-]

ŽK: 36. O. Vlček , 70. P. Kaspřák , 76. M. Hromada - 64. A. Kaštánek , 68. F. Ouroda , 89. D. Mráz .
Hráči zápasu: P. Koutník .
Místo: Boršice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.