2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Fryštáku rozhodovaly penalty


Branky


0

Do Fryštáku zavítal tým Chropyně. V utkání dvou nepříliš úspěšných týmů nakonec padly čtyři branky. Do vedení šli hosté zásluhou Prešnajdera, ale domácí brzo vyrovnali a v druhém poločase se díky Hřebačkovi ujali vedení. To však do konce zápasu neuhájili, když v 78. minutě poslal utkání do penalt Panáček. V penaltách bod navíc urvali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na branky vyrovnaný

Utkání dvou týmů ze spodních pater tabulky začali lépe hosté. V 16. minutě se prosadil hrající trenér Chropyně Pavel Prešnajder, který stál na konci dobře zahraného přečíslení tři na dva a dorážkou do prázdné brány vstřelil první gól zápasu – 0:1. Fryšták reagoval velmi rychle. V 18. minutě se vrhli domácí do útoku, který hostující obrana zastavila až faulem v šestnácte. Nařízenou penaltu proměnil Jiří Kovář a bylo srovnáno – 1:1. Domácí byli po vstřelené brance aktivnější, ale další vyložená šance přišla až na konci poločasu. Kovářova střela z úhlu bohužel pro domácí skončila pouze na tyči.

 

Chropyně v závěru srovnává

Co se domácím nepovedlo na konci prvního poločasu, to se povedlo na začátku druhého. V 51. minutě se po přesné kombinaci ocitl sám před brankářem Jan Hřebačka, který lobem dal Fryštáku vedení – 2:1. Domácí však nedokázali navázat na vstřelenou branku a byli to naopak hosté, kteří byli v kombinaci jistější. Chropyně se vyrovnání dočkala v 78. minutě. Domácí obrana nechala na malém vápně zcela nehlídaného Panáčka, který neměl problém trefit míč do sítě – 2:2. Utkání tak dospělo do penalt. V nich nedal domácí Kovář, zato hostující kapitán Stratil proměnil a rozhodl tak o tom, že bod navíc získává Chropyně.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
Jaroslav Hrbáček (Fryšták, místopředseda): Po úvodním oťukávání jsme inkasovali, ale naštěstí jsme dokázali rychle vyrovnat. Vedoucí branka jakoby naše hráče svazovala, hosté byli naopak na míči velmi silní. O dalším bodu rozhodl penaltový rozstřel, což je naše noční můra.




Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] , T. Rudolf [-] (30. J. Hřebačka [-] ) , L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] - J. Kovář [-] , J. Krhůtek [-] , P. Petráš [-] (63. M. Doležel [-] ) , M. Troják [-] (89. T. Chudý [-] ) , J. Hrnčiřík [-] - R. Smékal [-]

FK Chropyně
M. Rec [-] - M. Pospíšil [-] , P. Vojtášek [-] , R. Jurčík [-] - J. Štěpánek [-] , D. Hrabal [-] (56. L. Berky [-] ) , P. Železný [-] , P. Prešnajder [-] , L. Lavrincsik [-] - M. Panáček [-] , D. Stratil [-]

ŽK: 69. J. Krhůtek , 77. J. Kovář , 90. H. Dvořák - 76. M. Pospíšil , 81. R. Jurčík .
Hráči zápasu: M. Panáček .
Místo: Fryšták. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.