Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas prvního týmu s posledním skončil vítězstvím Holešova


Branky


0

Holešov v nové sezóně válcuje jednoho soupeře za druhým a v dnešním utkání přivítal velkého outsidera. Poslední Štítná však nepřijela na hřiště lídra podat odevzdaný výkon a favorit se musel hodně nadřít, aby získal tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Holešova v první minutě

Štítná zažila hrůzostrašný úvod do zápasu. Po 30 vteřinách hry vyrobil jeden ze stoperů hrubku, když mu napadající útočník Holešova Kořenek vypíchl míč. Následně Kořenek sám před brankářem trefil střelu pouze do brankáře, ale s dorážkou do prázdné brány už problém neměl – 1:0. Tato branka určila celý ráz prvního poločasu, který byl naprosto v režii domácích. Hosté ze Štítné se dostávali na půlku Holešova spíše ojediněle. Hráči domácích si postupně vytvořili několik brankových příležitosti, Palík pálil těsně vedle, Křenek šel sám na brankáře a v 26. minutě dokonce kopal penaltu po faulu na pronikajícího Křenka kapitán Roubalík, který ale pouze nastřelil tyč branky soupeře.

 

 

Štítná i přes snahu na vyrovnání nedosáhla

Druhý poločas tentokrát začal pro hosty mnohem lépe, neboť to byli oni, kteří dokázali vstřelit branku. V 56. minutě směřoval míč z pravé strany do vápna domácích a nakonec skončil u Víta Chovančíka, který přesnou střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. Bohužel pro hosty tento nerozhodný stav netrval dlouho. Domácí v 60. minutě po kombinaci v šestnáctce skórovali do prázdné branky díky Matulíkovi – 2:1. Štítnou obdržená branka ale nepoložila a naopak byli to domácí, kteří se museli strachovat o své vedení. Hostům ale stál v cestě dobře chytající brankář Janalík a tak utkání skončilo hubeným vítězstvím favorita z Holešova. Ten zůstává i po pátém kole nadále stoprocentní co se týče zisku bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Martin Malík (Holešov, trenér): Někteří možná čekali, že druhý poločas bude jen o rozdílu branek. Svou pasivitou jsme ale pustili soupeře do hry. Do konce zápasu jsme si už náskok se štěstím pohlídali a i přes snahu Štítné dovedli k vítězství.




Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] (81. J. Kadlčík [-] ) , M. Palík [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] - L. Marek [-] , A. Lomaka [-] , R. Očadlík [-] (90. T. Münster [-] ) , J. Chudárek [-] , J. Zahnaš [-] (76. V. Hlobil [-] ) - J. Křenek [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - T. Chovančík [-] , P. Machuča [-] , M. Hnaníček [-] , P. Sloboda [-] - V. Chovančík [-] , P. Štěpančík [-] , J. Liška [-] (88. P. Fojtík [-] ) , P. Šuráň [-] - T. Vaculík [-] , J. Fagulec [-] (66. O. Zvoníček [-] )

Hráči zápasu: R. Janalík , J. Křenek .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volek Stanislav ml - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.