Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov rozdrtil lídra


Branky


0

Na půdu Rožnova pod Radhoštěm přijel doposud neporažený tým Holešova. Ten zatím procházel ligou vítězně, nicméně z Rožnova odjíždí s pořádným výpraskem. Domácím pomohl úvod utkání, kdy se prosadil Jakub Maléř. Pak Rožnov přidal další tři branky a ve druhém poločase už výsledek kontroloval. Nakonec si Holešov z Rožnova odváží nálož šesti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ničí obranu soupeře, Michal Maléř vstřílí dvě branky

Rožnov vstoupil do utkání velmi povedeně. Už v první minutě dostal výhodu přímého volného kopu s výborné vzdálenosti a Jakub Maléř potvrdil, že mu zahrávání těchto situací jde. Brankář Janalík neměl šanci reagovat – 1:0. Vstřelená branka povzbudila domácí k další ofenzivní aktivitě. Do dvoubrankového vedení šel Rožnov v 16. minutě. Michal Maléř dostal na vápně trochu volného prostoru a křížnou střelou se nemýlil – 2:0. Hosté byli dokonale zaskočeni a tak domácí přidali třetí branku. Po přesném pasu za obranu vystřelil domácí Rezdar a jeho zblokovaná střela se sotva došourala za brankovou čáru – 3:0. Otřesení hosté museli do konce poločasu ještě jednou lovit míč ze sítě. Po rychle rozehraném autovém vhazování se míč dostal na šestnáctku přímo do otevřené obrany hostí a Michal Maléř střelou k tyči završil perfektní poločas ze strany domácího týmu – 4:0.

 

Další dvě branky do sítě Holešova

Druhý poločas na góly už tak bohatý nebyl. Domácí byli spokojeni s dostatečně velkým náskokem a hosté nedokázali směrem dopředu vymyslet nic, co by stálo za řeč. Rožnov přidal pátou branku v 65. minutě, kdy přesnou přihrávku za obranu dostal střídající Martin Seidl, který se v samostatném úniku nemýlil – 5:0. Od této branky se utkání již pouze dohrávalo. Aby toho pro Holešov nebylo málo, musel v poslední minutě ještě jednou lovit míč ze sítě. Filip Zetocha se prosadil střelou levou nohou z 11 metrů – 6:0. Holešov tak utrpěl v sezóně první porážku a to ne jen tak ledajakou.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstěk (Rožnov pod Radhoštěm, trenér): Musím říct, že nám pomohla první vstřelená branka. Snažili jsme se soupeře v rozehrávce napadat, což se nám dařilo výborně. Z toho pak pramenily naše branky. Soupeř se dostával do šancí jen sporadicky.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - R. Žitník [-] , T. Malina [-] (57. M. Seidl [-] ) , J. Šimek [-] , T. Karban [-] (46. D. Talpa [-] ) - M. Rezdar [-] , L. Fuksa [-] , J. Maléř [-] , F. Zetocha [-] - M. Maléř [-] (65. M. Náměstek [-] ) , L. Maléř [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , M. Palík [-] , M. Charuza [-] , J. Barták [-] - J. Chudárek [-] , J. Zahnaš [-] , A. Lomaka [-] , R. Očadlík [-] , M. Olša [-] - L. Marek [-]

ŽK: 10. R. Žitník - 35. R. Janalík .
Hráči zápasu: M. Maléř .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Stodůlka René  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.