0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták bere body z Vigantic


Branky


0

Vigantice nastoupily k domácímu utkání proti Fryštáku s odhodláním potvrdit dobrý výkon z Morkovic. Na ten však domácí nedokázali navázat. Fryšták svého soupře přehrál bojovností i nasazením a na rozdíl od domácích dokázal vstřelit jednu branku, která celé utkání rozhodla. V nastaveném čase zmar Vigantic podtrhl Křiva, který neproměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Troják dává rozhodující branku

Utkání bylo od začátku vyrovnané. Hosté vsázeli hlavně na pozornou obranu a bojovný výkon. Domácí Vigantice nedokázaly během první půle navázat na dobré výkony u minulých kol a svou nepřesnou hrou svému soupeři velmi ulehčili obrannou činnost. Hosté se pomalu rozkoukávali a sami se začali snažit o ofenzivní akce. Na konci prvního poločasu vyslali hosté první pořádnou střelu na bránu a hned z toho byla branka. Po sérii odrazů se míč dostal k Martinu Trojákovi, který s míčem na kopačce vběhl do vápna domácích a přesnou střelou nedal brankáři Slovákovi šanci – 0:1.

 

V nastavení domácí neproměňují penaltu

Ve druhém poločase pokračoval zmar domácích. Ti vůbec nedokázali pokrýt střed hřiště, a když se k tomu přidalo velké množství prohraných soubojů, bylo jasné, že Vigantice mohou na body pomýšlet jen těžko. Domácí byli vstřelené brance blízko pouze po střele Bolcka, tu však zastavilo břevno. Zápas spěl ke konci a bezkrevný tlak domácích sílil. Hostující brankář Mikel musel v nastavení vyrazit na roh jednu nebezpečnou hlavičku. Po rohovém kopu následoval závar v pokutovém území, který vyústil v nedovolený zákrok na Palečka a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Zmar domácích ale završil Aleš Křiva, který penaltu neproměnil. Fryšek si tak z Vigantic odváží cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Vzhledem k naší předvedené hře musím říct, že hosté vyhráli naprosto zaslouženě. Je až neuvěřitelné, jak velké mohou být rozdíly mezi výkonem týmu z minulého kola a tím dnešním. Hráli jsme bez důrazu, bojovnosti, nedokázali jsme mít střed hřiště a ani vyhrát pořádně jediný souboj. Závěrečná penalta v nastaveném čase byla sice nařízená správně, ale fotbalový bůh zasáhl a my branku nevstřelili. Jak už jsem řekl, vzhledem k naší hře je vítězství soupeře zasloužené.




Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - O. Kulišťák [-] , D. Musiol [-] , D. Řepka [-] - J. Paprskář [-] (75. F. Pikal [-] ) , D. Mydlo [-] , D. Bolcek [-] , R. Kučera [-] , E. Lemchi [-] (88. R. Dian [-] ) - Z. Paleček [-] , J. Uribe [-] (46. A. Křiva [-] )

FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] - J. Hrnčiřík [-] , M. Troják [-] (90. T. Chudý [-] ) , J. Krhůtek [-] , J. Kovář [-] , M. Gřešák [-] (65. J. Hřebačka [-] ) - M. Doležel [-] , T. Křenek [-] (81. R. Smékal [-] )

Hráči zápasu: M. Troják .
Místo: Vigantice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.