0:1
(0:1)
20. J. Roubal (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další nezvládnutý domácí zápas pro Napajedla


Branky


20. J. Roubal (vl.)
0

Napajedla přivítala na svém hřišti celek Bystřice. Ten v minulém kole prohrál doma vysoko s Boršicemi. Ani domácím se páté kolo nepovedlo, když prohráli doma se Slušovicemi a oba týmy tak měly co napravovat. V prvním poločase byli aktivnější hosté, kteří se mohli radovat z jedné branky, kterou si do vlastní sítě vstřelil Jiří Roubal. Zlepšený výkon domácích ve druhém poločase k vyrovnání nevedl a tak si Bystřice odváží všechny tři body.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vlastní branka

V prvním poločase navázal domácí tým na špatný výkon z posledního zápasu proti Slušovicím a za celý poločas se nedostal ke střele. Naopak to byli hosté, kteří podnikali nebezpečné protiútoky. Po jednom z nich zatáhl míč do strany David Krajcar a střílený centr si do vlastní brány srazil Jiří Roubal – 0:1. Nešťastný vlastní gól morálce domácímu týmu moc nepřidal a byli to tak nadále hosté, kteří směrem dopředu zlobili hlavně díky agilnímu Habancovi. Do poločasu se však už skóre nezměnilo.

 

Další gól nepadl

Do druhého půle domácí přeskupili sestavu, na hřiště se dostali Leitner a Mráz a od samého začátku to bylo znát. Po deseti minutách se domácí dostali krátce po sobě do tří vyložených šancí, ale hosty zázračnými zákroky podržel gólman Trochta. I po těchto akcích měli domácí více ze hry, ale kromě hlavičky Kaštánka nad branku hostí po rohovém kopu se už k ničemu nedostali. Bystřice si už konec zápasu pohlídala a složila tak v Napajedlech reparát za vysokou prohru z minulého kola. Napajedla si připisují další domácí porážku a opět bez vstřelené branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (Napajedla, trenér): Zápas rozhodl první poločas, ve kterém jsme hráli špatně a navíc jsme si dali nešťastně vlastní gól. Ve druhém poločase jsme dostali soupeře pod tlak, vytvořili si několik šancí, ale selhali jsme v koncovce. Remíza by zápasu asi slušela, ale fotbal se hraje na góly a ty se nám bohužel teď nedaří dávat.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - T. Hejda [-] (60. M. Dlabaja [-] ) , F. Ouroda [-] , O. Žáček [-] - P. Vavruša [-] , P. Žůrek [-] , K. Havránek [-] , M. Škrabal [-] (46. D. Mráz [-] ) , J. Roubal [-] - D. Mikšaník [-] (46. J. Leitner [-] ) , A. Kaštánek [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - R. Hradil [-] (81. D. Kocman [-] ) , M. Tureček [-] , J. Habanec [-] , D. Klimek [-] - D. Zapletal [-] , D. Konečný [-] , S. Zámorský [-] , D. Šindelek [-] , D. Ondroušek [-] - D. Krajcar [-]

ŽK: 51. A. Kaštánek - 89. V. Trochta .
Hráči zápasu: V. Trochta .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.