0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice v samém závěru urvaly tři body


Branky


0

V rámci 9. kola zajížděl na půdu poslední Štítné nad Vláří tým Vigantic. Vyrovnané utkání nabídlo množství šancí, ale Štítná potvrdila, že letos má s proměňováním šancí velké problémy. Zmar domácích podtrhla 84. minuta, kdy se prosadil Aleš Křiva, který rozhodl o zisku všech tří bodů pro Vigantice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Ve Štítné bylo po celý zápas vidět rychlé bojovné utkání plné osobních soubojů. K prvnímu ohrožení hostující branky došlo v 7. minutě, kdy brankář hostů podcenil roh Víti Chovačíka  a jeho kop dopadl na břevno branky. Ve 31. minutě unikl Štěpančík po pravém křídle a poslal míč podél brankáře Vigantic, ale jeho střelu vykopl z brankové čáry obránce hostů Mydlo. Ve 35. minutě se vyznamenal gólman Vigantic  Slovák, který konečky prstů zabránil brance po střele Pinďáka. Do první šance se dostali hosté až  ve 38. minutě, ale Křivu z 9 metrů vychytal brankář domácích Vaculík. Poločas tak skončil bez branek.

 

Aleš Křiva rozhoduje

Druhá půle pokračovala ve stejném stylu - rychlý bojovný fotbal a hra nahoru dolů. V 50. minutě tečoval pokus hostujícího Štreita Křiva, ale jeho patička šla těsně vedle domácí branky. V 53. minutě šel sám na brankáře z levé strany domácí Pinďák, ale jeho střelu ze 7 metrů Slovák vyrazil na roh. Ještě jednou se domácí dostali do vyložené šance. V 78. minutě po přihrávce Lišky dostal do šance střídající Šimoník, ale sám proti brankáři hostů ukvapeně vystřelil mimo branku. K rozhodující situaci utkání došlo v 84. minutě. Obránce hostů Řepka vybojoval míč na polovině hřiště, potáhl míč až k brankové čáře domácích a jeho přihrávku proměnil Křiva ve vítěznou branku - 0:1. Domácí po vyrovnaném průběhu prohráli zápas, kterému by spíše slušela remíza.

 



Ohlasy k zápasu



FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Za výkon, který jsme předvedli, jsou pro nás tři body darem z nebes. Předvedená hra se téměř v ničem ani nepřiblížila standardu, který bychom chtěli předvádět. Bez nasazení bez bojovnosti či aktivity. Někteří hráči snad ani nepostřehli, že jsou celou dobu na hřišti v soutěžním zápase! Výkon se mi tedy hodnotí těžko, protože velkou měrou převažují negativa. Na druhou stranu máme tři body a ty jsou pro nás výborné. A právě body se počítají.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - P. Sloboda [-] , T. Chovančík [-] , V. Chovančík [-] , P. Machuča [-] , M. Hnaníček [-] - R. Krůžela [-] , J. Liška [-] , T. Pinďák [-] (89. R. Šimoník [-] ) , P. Štěpančík [-] - J. Fagulec [-] (52. R. Šimoník [-] )

FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Musiol [-] , R. Kučera [-] , D. Mydlo [-] , V. Kožušník [-] - J. Štreit [-] , D. Bolcek [-] (69. M. Vičan [-] ) , E. Lemchi [-] , J. Paprskář [-] (59. J. Uribe [-] ) - A. Křiva [-] (90. O. Kulišťák [-] ) , Z. Paleček [-] (77. D. Řepka [-] )

Hráči zápasu: A. Křiva .
Místo: Štítná n/Vl. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.