V. Šustr 14.
T. Ohnutek 16. (p.)
T. Ohnutek 51. (p.)
M. Dufek 87.
4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice přetlačily Holešov


Branky


14. V. Šustr , 16. T. Ohnutek (p.) , 51. T. Ohnutek (p.) , 87. M. Dufek - 71. L. Marek , 78. L. Marek
0

Souboj dvou týmů z nejvyšších pater tabulky byl k vidění v Boršicích, kam zavítal Holešov, vedoucí celek soutěže.Boršicím vyšlo skvěle první dvacet minut utkání, kdy se ujaly dvoubrankového vedení. To ještě po změně stran navýšil svou druhou brankou v zápase Ohnutek. Hosté se dostali na dostřel díky dvěma brankám Marka, ale poslední slovo si za domácí vzal kanonýr Dufek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky Boršic

Domácí tým vstoupil do utkání aktivně a za svou snahu byl odměněn první brankou. Ve 14. minutě se dostal ve vápně k vysokému míči Václav Šustr, balón si zpracoval a těsně před vyběhnutým brankářem Janalíkem dokázal míč píchnout špičkou kopačky přesně k pravé tyči  - 1:0. O dvě minuty později zahrál jeden z hostujících obránců špatnou malou domů a míč ukořistil Filipský, kterého vzápětí srazil brankář Janalík. Následovala žlutá karta a nařízený pokutový kop. Ten proměnil Tomáš Ohnutek – 2:0. Hosté se příliš k ohrožení branky nedostávali, až na střelu Očadlíka, kterou zlikvidoval Remeš. Boršice tak odcházely do šaten se slibným vedením.

 

 

Holešov snížil, ale vyrovnat nedokázal

Své vedení domácí navýšili v 51. minutě, kdy Tomáš Ohnutek proměnil druhý pokutový kop – 3:0. V této situaci se Holešov zvedl a dokázal ještě utkání zdramatizovat. V 71. minutě se po rohovém kopu prosadil z bezprostřední blízkosti Lukáš Marek – 3:1. Stejný hráč snížil na rozdíl jedné branky o pár minut později. Po centru z pravé strany se Marek najednou vynořil za obranou domácích a téměř z totožného místa skóroval podruhé – 3:2. Na vyrovnání Holešov už ale síly neměl. Naopak, v 87. minutě pečetil výhru domácích Martin Dufek – 4:2. Boršice se po tomto vítězství dotáhly na svého dnešního soupeře na rozdíl tří bodů a na druhý Rožnov ztrácí pouhý bod.

 



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Domácí: Do Boršic zavítal vedoucí celek tabulky fotbalisté Elko Holešov. Domácí se však pustili do favorizovaného soupeře bez respektu a již v prvních 10 minutách kopali tři rohy a velkou šanci neproměnil Filipský. Skóre se změnilo v 14. minutě, když Šustr zakončil svůj průnik přesnou střelou k tyči. O 2 minuty později šel Filipský sám na brankáře hostů, kterému nezbylo než ho faulovat a následnou penaltu proměnil s jistotou Ohnutek. A ve 20 minutě mohlo být pro domácí ještě veseleji, neboť Dufek sám před prázdnou brankou zahodil gólovou šanci. Hosté pouze bránili a do útočení se příliš nehrnuli s výjimkou 30. minuty, kdy průnik Očadlíka zlikvidoval výborný Remeš. V 50. minutě Roubalík podrazil ve vápně Klvaňu a Ohnutek se z pokutového kopu opět nemýlil. V 56. minutě Dufkovi nepřálo štěstí a jeho hlavičku vyrazil gólman. V 70. minutě se vzbudili i hosté a rohový kop propadl až k Markovi a ten snížil na 3:1 a začali se dít věci. Hosté se probudili a v 77. minutě to už bylo 3:2 po střele Marka. Útočný fotbal pokračoval i nadále a domácí kapitán Martin Dufek v 86. minutě potvrdil roli střelce a rozhodl velmi kvalitní utkání.




Sestavy


SK Boršice
P. Remeš [-] - J. Zach [-] (84. P. Náplava [-] ) , T. Klvaňa [-] , D. Kopčil [-] , T. Ohnutek [-] , M. Groulík [-] - P. Filipský [-] , V. Šustr [-] (61. T. Večeřa [-] ) , O. Vlček [-] , M. Hromada [-] - M. Dufek [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , M. Palík [-] , M. Charuza [-] - J. Chudárek [-] , A. Lomaka [-] , M. Olša [-] (33. M. Roubalík [-] ) , R. Očadlík [-] , J. Zahnaš [-] - J. Křenek [-] , L. Marek [-]

ŽK: 63. T. Ohnutek , 73. O. Vlček , 81. J. Zach - 16. R. Janalík , 51. M. Roubalík , 84. M. Palík .
Hráči zápasu: T. Ohnutek - L. Marek .
Místo: Boršice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.