1:2p.
(1:1)
38. L. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodovaly penalty


Branky


0

Do Bystřice pod Hostýnem zavítal vedoucí celek Holešov. Domácí tým vstoupil do zápasu aktivně a brzy se ujal vedení díky přesné trefě Štěpána Dluhoše. Za Holešov ještě do konce poločasu srovnal Lukáš Marek. Holešov byl ve druhém poločase lepší, ale další branku vstřelit nedokázal a o vítězi tak musely rozhodnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z tlaku pouze jeden gól

Domácí tým nebyl favoritem zápasu, ale hned od začátku svého soupeře zaskočil aktivní hrou. Ve 23. minutě šli domácí do vedení. Míč od půlky vedl na kopačce Jakub Habanec, jednoho protihráče se zbavil a druhého kličkou obešel a následně poslal přízemní centr na zadní tyč, kde nabíhající Štěpán Dluhoš zakončil přesně pod břevno – 1:0. Domácí hráli nadále aktivně, ale další šance zůstaly nevyužity. Brankou neskončila střela Krajcara, ani hlavička Kušíka nebo dorážka Habance. Holešov dokázal vyrovnat ještě do konce poločasu. Ve 38. minutě odcentroval z pravé strany Michael Palík a na penaltě stojící Lukáš Marek trkl do míče, který se odrazil od země a následně od tyče do sítě. Šťastný gól znamenal vyrovnání na 1:1.

 

Druhý poločas bez branek

Po změně stran byli aktivnější holešovští. Ti spálili během dvou hned dvě tutové šance. Skórovat nedokázal Křenek a ani Lomaka. Na druhé straně mohli rozhodnout Habanec a z trestného kopu Šindelek. Domácí dohrávali utkání o deseti, když byl v 86. minutě vyloučen za vražení do protihráče David Šindelek. Žádná další akce se už do konce zápasu neodehrála a o vítězi tak musely rozhodnout penalty. V těch byli lepší holešovští, kteří si odvážejí jeden bod navíc a v tabulce nadále drží dvoubodový náskok.



Ohlasy k zápasu



SFK Elko Holešov
Milan Roubalík (kapitán): Domácí na nás nastoupili a během dvaceti minut si vypracovali zasloužené vedení. My jsme pak vyrovnali náhodnou brankou. Ve druhém poločase jsme byli lepší a neproměnili snad 3 tutovky.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - M. Tureček [-] , J. Habanec [-] , D. Klimek [-] , Š. Dluhoš [-] (81. S. Zámorský [-] ) - R. Pálka [-] , J. Šenovský [-] , D. Zapletal [-] , D. Šindelek [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Palík [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] (66. J. Barták [-] ) , V. Matulík [-] - A. Lomaka [-] (90. R. Sumec [-] ) , J. Zahnaš [-] (85. M. Olša [-] ) , J. Chudárek [-] (78. F. Kotas [-] ) - J. Křenek [-] , L. Marek [-]

ŽK: 70. D. Zapletal - 40. J. Zahnaš , 66. M. Palík , 80. R. Janalík . ČK: 86. D. Šindelek .
Hráči zápasu: Š. Dluhoš - L. Marek .
Místo: Bystřice pH. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.