1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Osové Bítýšky rozhodlo v prvním poločase


Branky


0

V utkání, ve kterém se hrálo o pátou příčku v tabulce, byli nakonec šťastnější hráči Osové Bítýšky a vzdálili se svému dnešnímu soupeři Měřínu C na rozdíl šesti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drápela s Kulíkem větrali obranu Měřína C

V posledním podzimním kole IV. třídy skupiny B se střetli sousedé v tabulce, šestí domácí hráči Měřína C a pátá Osová Bítýška B. Očekával se proto velmi vyrovnaný zápas. Po několikadenním špatném počasí a dešti, se zápas musel odehrát na náhradním, ale dobře připraveném hřišti. Od začátku utkání měli více ze hry hosté. Ve 14. minutě se také ujali po chybě v domácí obraně vedení. Po kolmici od Martina Kulíka zakončoval na vzdálenější tyči Martin Drápela0:1. Po obdržené brance se domácí zvedli a na jejich kopačkách byla vidět snaha o vyrovnání. Všechny jejich šance však končily střelami těsně vedle branky nebo u gólmana hostí Jana Řeháčka. Hosté také zahrozili po přihrávce od Jana Večeři, zakončoval agilní Martin Drápela, ale jeho střela z úrovně penalty jen těsně minula tyč branky, střeženou Janem Koženým. Pomalu se blížil konec první půle, když hosté předvedli pěknou akci po straně. Po nadýchaném centru od Martina Drápely na zadní tyči zakončoval do prázdné branky hlavou Martin Kulík0:2. Hosté, kteří měli v prvním poločase více ze hry, mohli jít tedy na poločasovou přestávku plně spokojeni.

Ondřej Palík snížil, ale na body to nestačilo

Ve druhém poločase se od začátku změnil obraz hry. Domácí fotbalisté převzali taktovku v utkání a dostávali hosty pod tlak. V 61. minutě jim jejich aktivita přinesla snížení. Po centru ze strany obrana hostí odvrátila míč k Ondřeji Palíkovi, který prudkou střelou prostřelil gólmana hostí Jana Řeháčka – 1:2. Domácí byli neustále lepší a hrozili ze standartních situací a po několika závarech viselo vyrovnání ve vzduchu. V 80. minutě zahrozili z brejku také hosté, ale Martin Kulík po střele na zadní tyč minul asi o deset centimetrů branku Koženého. Ze závěrečného tlaku domácí již více nestihli, a tak zápas skončil výhrou hostí 1:2. Dnešní zápas se odehrál sice na velmi těžkém, mokrém terénu, ale ve slušně vedeném tempu. Čtyřicet diváků mohlo proto odcházet z tohoto zápasu velice spokojeno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér: Byl to náš poslední podzimní zápas, a tak především děkuji všem hráčům, co s námi trávili podzim na fotbale o víkendech. Dnešnímu zápasu by slušela remíza, ale bohužel, nám k tomu chyběl ten jeden gól. Ale i tak jsme dnes podali dobrý výkon a budeme se muset ještě o nějaké body porvat na jaře.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér: První půlku jsme byli lepší a fotbalovější. Dali jsme dva góly po pěkných akcích. Ve druhé půli nás domácí zatlačili hlavně díky standartním situacím. My jsme bránili a podnikali brejky. Děkujeme domácím za férově a fotbalově odehraný zápas.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - M. Blažek [-] , Š. Král [-] , P. Bačák [-] (46. O. Stoklasa [-] ) - T. Uchytil [-] , P. Svoboda [-] , F. Hlaváč [-] - P. Jurek [-] , O. Palík [-] (83. T. Hruboš [-] ) , K. Smejkal [-] , M. Padalík [-] -

SK Osová Bítýška B
J. Řeháček [-] - M. Havlík [-] , L. Sýkora [-] , T. Malý [-] - P. Malý [-] , J. Havlín [-] , J. Večeřa [-] , P. Habán [-] (83. N. Božek [-] ) - M. Drápela [-] , M. Kulík [-] - L. Mencler [-] (46. Z. Žák [-] )

Hráči zápasu: M. Kulík , M. Drápela .
Místo: Měřín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PROKOP Pavel - SVOBODA Richard (N), HNÍZDIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.