2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí porazilo Bory B a přezimuje v čele tabulky


Branky


75. M. Sysel , 80. M. Sysel
0

Domácí fotbalisté Březí - Březské šli do zápasu s tím, že když porazí rezervu Borů, tak přezimují v čele tabulky. To se domácím nakonec podařilo a po výhře 2:0 se mohlo v Březí začít slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z tlaku pouze tyč

Domácí začali zápas ve svém tempu a nepustili soupeře na svoji polovinu. V 10. minutě po střele Michala Sysla těsně vedle brány dobíhal míč Antonín Crha, který nedostal míč za brankářova záda. V dalších minutách rozehrával rohový kop David Dostál na bližší tyč a po krásném centru zakončoval hlavou Stanislav Tvarůžek, ale hráč hostů zamítl jeho žádost na gól a vykopl míč z brankové čáry. V 35. minutě po rohovém kopu hlavičkoval domácí stoper Martin Běloch pouze do brankové konstrukce. Hosté během poločasu také zahrozili několika slibnými šancemi, ačkoli prvních dvacet minut hráli v oslabení. Ke skórování to ale nevedlo. V 42. minutě domací útočník Jan Jakeš orazítkoval pravou tyč hostující brány. 

Březí během pěti minut rozhodlo o výhře 2:0

Na začátku druhého poločasu začalo Březí útočnou hrou i po poločasových tvrdých domluvách hrajícího trenéra Jiřího Grubera. Následně si vytvořilo několik golových šancí, které neproměnilo. V 75. minutě po autu Jana Jakeše a pěkné přihrávce Davida Dostála zakončoval do sítě hostů Michal Sysel. Domácím nestačil jeden gól a chtěli si výsledek pojistit, aby mohli poprvé v historii přezimovat na první příčce tabulky. Proto hned v 80. minutě zaútočil Jan Jakeš a po pěkných kličkách ve vápně nahrával podél brány na nabíhajícího Michala Sysla, který se opět nemýlil a zvýšil skóre na 2:0. Březí si do konce zápasu výsledek podrželo a hlavně zásluhou druhého poločasu za podpory mnoha fanoušků zaslouženě vyhrálo. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Jan Štourač, vedoucí: Od začátku hry jsme diktovali tempo. Jsem rád, že téměř celý zápas měli naši hráči herně navrch a díky uzdravení Michala Sysla dokázali ke konci hry zvrátit zápas ve svůj prospěch. Potěšila mě velká podpora našich fanoušků, kteří hnali domácí tým kupředu."

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér: Domácí byli celý zápas lepší a čekalo se jen, kdy dostaneme gól. Ve druhém poločase jsme ale paradoxně mohli jít do vedení, kdy po střele Krčála dorážel Křehlík, ale neproměnil.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - P. Šimek [-] , J. Gruber [-] , M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] , J. Kujal [-] , M. Líbal [-] (40. J. Stefanyuk [-] ) , A. Krčál [-] , Š. Křehlík [-] , Z. Hlaváč [-] , F. Zikmund [-] , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , L. Kaštan [-]

Hráči zápasu: M. Běloch , T. Habán .
Místo: Březí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - VALA Zdeněk (N), CRHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.