3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaromír Šimek dvěma góly rozhodl o zisku tří bodů Osové Bítýšky B


Branky


0

Jaromír Šimek z Osové Bítýšky B režíroval zápas v němž měl prsty ve všech třech gólech domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Večeřa otevřel účet zápasu

V úvodním zápase IV. třídy na sebe narazily celky, které hrály v minulé sezóně na špici tabulky. Domácí hráči Osové Bítýšky vstoupili do utkání s větší aktivitou a oměnou jim byl první gól v síti brankáře Romana Poledny. V 8. minutě Jaromír Šimek vybídl krásnou kolmicí Jana Večeřu a ten střelou na vzdálenější tyč poprvé rozjásal padesát domácích příznivců. Ve zbytku poločasu byla vidět jenom urputná snaha obou celků, vytvořit si nějakou gólovou příležitost. Březí mělo v této fázi utkání více ze hry, ale do zakončení se nedostávalo. Hra, odehrávající se mezi oběma šestnáctkami, proto již další změnu skóre do poločasu nepřinesla.

Druhý poločas se odehrál v domácí režii

Do druhého poločasu lépe vstoupil opět domácí tým. V 53. minutě po individuální akci zvyšoval krásnou přízemní střelou Jaromír Šimek na 2:0. O deset minut později to byl znovu nejlepší hráč zápasu Jaromír Šimek, který potřetí změnil skóre v zápase. Postavil se k rozehrání volného přímého kopu z pětadvaceti metrů a nechytatelnou střelou k tyči zvýšil na 3:0. Březí se po tomto třetím direktu snažilo něco provést s nepříznivě se vyvíjejícím průběhem utkání. Hosté zvyšovali tlak, ale soupeřovu branku se jim dlouho nedařilo ohrozit. Snížení brankového rozdílu na 3:1 nakonec přišlo v samém závěru utkání. V 87. minutě se o něj zasloužil nádhernou střelou z poza velkého vápna Jiří Gruber. Závěrečné minuty již nic podstatného nepřinesly, a tak se hráči domácích po závěrečném hvizdu rozhodčího Jaroslava Šoustara mohli radovat z prvních tří bodů nové sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér O.Bítýšky B: Soupeř byl fotbalovější, ale do šancí se nedostával. Výborně pracující defenziva a naši útočníci byli nakonec produktivnější než soupeř.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha, hráč Březí: Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - M. Havlík [-] , L. Sýkora [-] , Z. Žák [-] , M. Zeman [-] - J. Večeřa [-] , V. Bednář [-] (65. J. Havlín [-] ) , L. Mencler [-] (75. T. Malý [-] ) , D. Juráček [-] - J. Šimek [-] , P. Jelínek [-]

TJ Březí-Březské
R. Poledna [-] - L. Staněk [-] , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] , M. Běloch [-] - V. Bedřich [-] , S. Tvarůžek [-] (78. O. Crha [-] ) , M. Sysel [-] , T. Habán [-] (52. M. Hřebíček [-] ) - P. Jobánek [-] , J. Gruber [-]

ŽK: 32. P. Jelínek , 36. D. Juráček - 49. P. Jobánek .
Hráči zápasu: D. Juráček , J. Šimek .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.