Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Velmezu přestřílelo Březí


Branky


0

Velké Meziříčí C vyhrálo svůj první zápas ve IV. třídě, když v zápase bohatém na branky přehrálo Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

V prvním poločase utkání Jakeš s Dostálem zle zatápěli Velkomeziříčské obraně. Byl to prvně jmenovaný, který v 8. minutě otevřel účet zápasu. Hosté odpověděli zanedlouho Adamem Polákem a bylo vyrovnáno. Ve 23. minutě to bylo ale opět duo Jakeš- Dostál, které udeřilo podruhé a Dostál zvýšil vedení domácích na 2:1. Poté měli domácí dvě velké šance. V té největší  Dostál obešel gólmana, ale v záklonu už netrefil prázdnou bránu. V 30. minutě měli domácí možnost zahrávat pokutový kop, který ale Jiří Gruber neproměnil. To hosty nakoplo a těsně před přestávkou se poprvé v zápase prosadil Adam Pospíšil. 

Zápas hosté rozhodli dvěma rychlými góly

Hosté vstoupili do druhé poloviny zápasu lépe a začali svého soupeře přehrávat. V 50. minutě se dostalo Velké Meziříčí poprvé do vedení, když druhou branku v utkání vstřelil Adam Pospíšil. V 53. minutě navíc dostali hosté možnost zahrávat pokutový kop. Ten na rozdíl od domácích proměnil nejlepší hráč zápasu David Polák a hosté se dostali do dvougólového vedení 2:4. Další průběh hry byl vyrovnaný a čekalo se, jestli nějaký tým nevyrobí nějakou chybu. Tu nakonec udělali v 82. minutě hosté, kdy po nedůrazné malé domů vystihl nahrávku nejlepší hráč domácích Jan Jakeš a snížil na rozdíl jediné branky. Domácím již mnoho času na vyrovnání nezbývalo a hosté je již do žádné vyložené příležitosti nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Antonín Crha, hráč Březí: V prvním poločase nevyužili domácí pokutový kop a další dvě velké šance. V druhém poločase hosté dali dvě branky a domácí zápas nevypustili a i za stavu 2:4 se snažili dát gól ze slibných příležitostí. Nakonec domácí ještě gól dali, ale na srovnání nedosáhli. Zápasu by více slušel remízový výsledek.

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, hrající trenér V. Meziříčí C: Ve druhé půlce jsme domácí přehráli, což nakonec rozhodlo. Jinak bylo utkání vyrovnané se šancemi na obou stranách.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - P. Šimek [-] , L. Staněk [-] , J. Gruber [-] , M. Běloch [-] - T. Habán [-] , M. Hřebíček [-] , A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

FC Velké Meziříčí C
J. Řeháček [-] - L. Smejkal [-] - L. Smejkal [-] , D. Polák [-] (75. J. Večeřa [-] ) , P. Wasserbauer [-] (58. L. Machát [-] ) , L. Chalupa [-] , T. Kuřátko [-] (46. J. Novotný [-] ) , Z. Smejkal [-] , D. Šlapal [-] , R. Kurečka [-] , A. Pospíšil [-]

ŽK: 44. L. Smejkal .
Hráči zápasu: J. Jakeš - D. Polák .
Místo: Březí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - JOBÁNEK Jaromír (N), JOBÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.