Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Heřmanice v domácí premiéře prohrály


Branky


0

Rererva Osové Bítýšky si i ve druhém zápase poradila se svým soupeřem a získala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Osové Bítýšky třikrát udeřila

Ve třicetistupňovém horku se proti sobě postavily domácí tým Dolní Heřmanice a hosté Osová Bitýška B. Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude v zápase tahat za kratší konec provazu. Lépe technicky a fyzicky vybavený tým hostů kontroloval hru a vyčkával na chyby domácích. Ke smůle domácích fanoušků jich obrana, jinak skvěle sehraného týmu Dolních Heřmanic, vyrobila až těžko uvěřitelné množství. Fotbalový bůh se s domácími opravdu nemazlil a sesílal na ně jednu pohromu za druhou. Výsledkem bylo, že ve třicáté deváté minutě svítil na ukazateli stav 0:3, za kterého nakonec odcházeli hráči i do kabin. 

Domácí kosmeticky upravili skóre zápasu.

Začátek druhé půle hosté zvolnili a pohlednou kombinační hrou kontrolovali své vedení, které nakonec střelou Jana Večeři k tyči hostující tým ještě navýšil o jeden gól. Prvních dvacet minut druhé půle připomínal souboj kočky s myší, což někteří fanoušci nevydrželi a ochozy se začaly vyprazdňovat, ještě daleko před koncem utkání. Vlna odporu přišla až v sedmdesáté třetí minutě, kdy Dolní Heřmanice Zdeňkem Nováčkem doslova vydřely kýženou branku a daly tak najevo, že to ještě úplně nezabalily. Po vybojovaném rohovém kopu navíc přišla druhá branka domácích z kopačky Jana Skryji. To už ale na tabuli svítila 81. minuta a domácí už s výsledkem víc udělat nedokázali. 



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jan Skryja, hráč Dolních Heřmanic: Celek Dolních Heřmanic má určitě nad čím přemýšlet. Osová Bítýška byla po většinu zápasu lepším, běhavějším týmem a dokázala se lépe vyrovnat s odpornými klimatickými podmínkami a zaslouženě si z Heřmanic odvezla tři body.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér O.Bítýšky B: Lépe jsme se vypořádali s velkým teplem. V zápase jsme byli lepším týmem. Chválím celý tým za předvedenou hru.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - S. Barták [-] , T. Karmazín [-] , J. Prokeš [-] , L. Kadlec [-] (51. J. Žitnik [-] ) - L. Pelánek [-] , Z. Nováček [-] , J. Skryja [-] , J. Havelka [-] - P. Dočkal [-] (58. M. Špaček [-] ) , P. Ambrož [-]

SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - A. Trojan [-] , M. Havlík [-] , N. Božek [-] (57. L. Mencler [-] ) , D. Juráček [-] (46. O. Zeman [-] ) - J. Pohl [-] (76. L. Habán [-] ) , P. Kališ [-] , M. Dvořák [-] , J. Večeřa [-] - M. Kulík [-] , L. Sýkora [-] (66. Z. Žák [-] ) -

ŽK: 57. L. Pelánek , 90. J. Prokeš .
Hráči zápasu: M. Havlík , P. Kališ .
Místo: Dolní Heřmanice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČECH Miloš - ROHOVSKÝ Milan (N), HABÁN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.