2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:15

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křoví vyhrálo zápas, kdy hrálo 82. minut v oslabení


Branky


0

Skoro celý zápas hrálo Béčko Křoví o deseti hráčích a nakonec se štěstím zdolalo Céčko Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Pekárka

Utkání mezi domácím Křoví B, které mělo po dvou kolech na kontě jeden bod a Měřínem C, který si připsal tři body za výhru nad Céčkem Velkého Meziříčí, začal špatně pro domácí. Již v 8. minutě jim byl vyloučen Jan Pekárek. Ten ztratil míč na své polovině a útočník hostí se řítil sám na brankáře. Jan Pekárek ho poslal nevybíravým skluzem ze zadu k zemi a byl rozhodčím Tomášem Hořínkem vyloučen. Od této doby Měřín celý zápas začal dobývat obranu Křoví a podnikal rušivé protiútoky. Byli to ale překvapivě domácí, kteří šli do vedení. Obrana Měřína nahrála po chybě míč na nohu Vasilu Kováčovi. Ten utíkal sám na branku soupeře a všiml si vlevo nabíhajícího Lukáše Koudelky, který již míč poklidil do prázdné branky 1:0. Na konci poločasu ještě domácí přečkali asi čtyři dlouhé auty, které s přehledem vyboxoval brankář Karmazín.

Koudelka rozhodl pět minut před koncem

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Domácí v oslabení bránili jednogólový náskok a hrálo se na jednu branku. Křoví dobře bránilo a soupeře do koncovky mnoho nepouštělo. V 75. minutě již domácí kapitulovali. Hosté utekli po pravé straně, nacentrovali po zemi do pokutového území. Tam záložník hostů Tomáš Bumbálek předběhl beka Křoví a střelou po zemi k tyči vyrovnal. Hosté povzbuzeni vyrovnáním se hnali za vítězstvím. V 85. minutě ale všechny příznivce zmrazil útočník domácích Lukáš Koudelka. Po samostatné akci obehrál dva obránce a střelou do protipohybu brankáře Jana Koženého zápas rozhodl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel, kapitán Křoví: Hosté tlačili celý zápas , měli více ze hry. My jsme výborně bránili a bojovali. Nakonec jsme zaslouženě ubránili vítězství.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Už během týdne nám přicházela jedna omluvenka za druhou. Tak jsme s kolegou Padalíkem měli nelehký úkol dát mužstvo dohromady. Nakonec se nám to ale povedlo. Dnešní zápas začal celkem dobře, když již v 8. minutě byl vyloučen domácí hráč. Nám se naskytla dlouhá početní výhoda. Od té doby se ale domácí postavili v osmi lidech kolem velkého vápna a spoléhali na brejky. Jeden takový se jim ve 25. minutě povedl. Tento gól ale podle mě padl z jasného ofsajdu. Ve druhé půlce jsme domácí tlačili a vyrovnali jsme. Dvě minuty před koncem jsme ale udělali chybu u velkého vápna a domácí rozhodli na 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - V. Kováč [-] (26. L. Navrátil [-] ) , L. Koudelka [-] , M. Nevídal [-] (85. M. Kvasnica [-] ) , R. Havelka [-] (22. P. Liška [-] ) , J. Chlup [-] , D. Košut [-] , J. Maloň [-] , J. Pekárek [-] , P. Křístel [-] , R. Kalvoda [-]

TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - K. Smejkal [-] , D. Kolouch [-] , P. Pospíchal [-] , M. Kuchyňka [-] (66. P. Bačák [-] ) , Š. Král [-] , Z. Zdvihal [-] (46. T. Hruboš [-] ) , O. Pokorný [-] , O. Palík [-] (82. M. Blažek [-] ) , D. Michlíček [-] , T. Bumbálek [-]

ŽK: 43. P. Liška - 59. M. Kuchyňka . ČK: 8. J. Pekárek .
Hráči zápasu: R. Kalvoda , L. Koudelka - J. Kožený .
Místo: Křoví. Počet diváků: 20. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - BARTOŠEK Petr (N), JANŠTA Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.