0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Osová Bítýška B prohrála


Branky


0

Vedocí tým tabulky z Osové Bítýšky zaváhal a podlehl Béčku Křoví 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Zápas vedoucí Osové Bítýšky B s rezervou Křoví, které patřilo v tabulce šesté místo, přilákal ve slunečném odpoledni 40 diváků. Domácí, ač podle tabulky favorit utkání, tahali od začátku zápasu za kratší konec provazu. Hosté byli odvážnější a hrozili z dlouhých nakopávaných balónů a čekali na brejkové příležitosti. Domácí několikrát ohrozili branku hostujícího Petra Karmazína z rohových kopů a centrů, ale ten byl vždy na místě. První poločas tedy mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Oba týmy proto odcházely do kabin za bezgólového stavu a čekalo se, že domácí přijdou po přestávce s ofenzivní smrští.

Utkání rozhodl kapitán Petr Křístel

Do druhé půle přišli domác s několika změnami v sestavě, ale obraz hry zůstával stejný. Utkání nakonec rozhodla 53. minuta utkání. Hosté zahrávali rohový kop Lukášem Koudelkou, na ten si naskočil kousek za malým vápnem nikým nehlídaný Miloš Nevídal a hlavičkou umístil míč doprostřed branky domácího brankáře Vlastimila Božka. Domácí chtěli zápas vyrovnat, ale do šancí se nedostávali. Jejich akce většinou končily na velkém vápně hostí. Šance proto přicházely ze standartních situací. V 75. minutě se k přímému kopu postavil Jaromír Šimek, ale jen nastřelil břevno Karmazínovi branky. O několik minut později se po další standartce odrazil míč na malé vápno, ale Petr Malý přestřelil branku hostí. Domácí tak ze závěrečného tlaku nic nevytěžili a podruhé v domácím prostředí na podzim prohráli. V tabulce se tak domácí propadli z vedoucí pozice na příčku druhou.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér O. Bítýšky: První poločas jsme se nechali zatlačit nakopávanými balóny soupeře. Druhá půle již byla herně lepší, ale chyběla nám finální přihrávka.

TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla, vedoucí Křoví B: Zápas se hrál mezi šestnáctkami a mnoho příležitostí ke skórování nepřinesl. My jsme byli o trochu lepší. Naše obrana zahrála výborně a takticky jsme dnes dobře zvládli toto utkání.



Sestavy


SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - D. Juráček [-] (46. J. Havlín [-] ) , M. Havlík [-] , L. Sýkora [-] , N. Božek [-] (46. T. Malý [-] ) - L. Habán [-] (89. J. Barbořík [-] ) , P. Malý [-] , P. Večeřa [-] , J. Večeřa [-] - J. Šimek [-] , M. Drápela [-] (67. M. Kulík [-] ) -

TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - L. Koudelka [-] , L. Navrátil [-] , L. Knotek [-] , V. Kováč [-] , M. Nevídal [-] (74. R. Datinský [-] ) , D. Košut [-] (88. P. Nečas [-] ) , P. Liška [-] , P. Křístel [-] , J. Maloň [-] , R. Kalvoda [-]

ŽK: 39. L. Koudelka , 42. V. Kováč .
Hráči zápasu: L. Sýkora , P. Večeřa - P. Karmazín , R. Kalvoda .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SVOBODA Aleš (N), DOLNÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.