Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí veze vysokou výhru z Měřína C


Branky


0

Březí si připsalo tři body a první výhru v soutěži, když vyloupilo hřiště Měřína C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky

Hosté šli do zápasu naplno od první minuty a domácí nenechali vůbec vydechnout. Březovská obrana hrála velice sebejistě a domácím v prvním poločase nedala moc šancí proniknout na svoji půli, a tak gólman hostů Jan Tunkr neměl v první půli moc práce. Útočníci hostů J. Jakeš a D. Dostál po několika vydařených šancích podpořených záložníky marně hledali recept na vstřelení gólu. Ve 32. minutě se do útočení více vložil i Michal Sysel a otevřel skóre na 1:0. Březovští fotbalisté se dál snažili a chtěli dát alespoň jeden další gól do přestávky. Ve 41. minutě domácí odkopávali míč od brány, který na půlce hlavičkoval zpátky Jiří Gruber a po něm vracel míč hlavičkující domácí Petr Pospíchal. Míč poté doletěl k Antonínu Crhovi, který viděl hned se rozbíhajícího D. Dostála a už jen nohou mu poslal načechraný balón za domácí obranu. Dostál si míč výborně zpracoval a domácímu brankáři nedal šanci - 2:0. 

 

 

Hosté rozhodli po přestávce

Do druhé půle domácí udělali pár změn v sestavě, ale moc to nepomohlo. Asi prvních pět minut druhého poločasu hosté zaspali a nechali více hrát domácí. Pak ale začalo hlavně řádit trio - Dostál, Jakeš, Sysel, kdy Dostál dal v 51. první minutě gól a v 54. ve vápně domácích pěknou nahrávku od Jakeše ještě prodloužil podél brány na nehlídaného Sysla, který skóroval do prázdné brány. Poté už byl fotbal více nahoru dolů, i když hosté měli stále více ze hry. V 61. minutě byl závar asi dva metry od tyče u brány hostů a nakonec domácí Pospíchal Petr byl ten, kterému se podařilo míč z hloučku vystřelit a překonat gólmana hostů. V 81. minutě dali domácí na svoje útočníky z vlastní poloviny moc přímou nahrávku, která došla k již náhradnímu gólmanovi hostů R. Polednovi, ten si pro balón vyběhl, ale nevšiml si, že už je z vápna venku a míč sebral do rukavic. Z nařízeného přímého kopu se pěkně trefil Bartušek Stanislav. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Dnes není co hodnotit, hráli jsme špatně a hosté si výhru zasloužili. Snad nás to poučilo do příštích zápasů se musíme od první minuty hrát jinak a hlavně organizovaně.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch, hráč Březí: Naše obrana se od posledně velice zvedla a odehrála jistý zápas. Doufám, že v tom budeme pokračovat.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
O. Palík [-] - K. Pospíchal [-] (12. S. Bartušek [-] ) , T. Uchytil [-] (46. D. Michlíček [-] ) , P. Pospíchal [-] , M. Kuchyňka [-] (68. S. Symonides [-] ) , Š. Král [-] (46. P. Bačák [-] ) , T. Bumbálek [-] , K. Smejkal [-] , D. Kolouch [-] , D. Servít [-] , M. Blažek [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] (69. R. Poledna [-] ) - J. Gruber [-] , L. Staněk [-] , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] (72. R. Šmarda [-] ) - A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] (87. J. Jobánek [-] ) , M. Sysel [-] , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 16. T. Uchytil , 52. M. Blažek , 90. P. Bačák - 38. T. Habán .
Hráči zápasu: D. Dostál .
Místo: Měřín. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - TROJAN Dalibor (N), HLÁVKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.