4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyhrálo zásluhou hattricku Jana Jakeše


Branky


0

Březí pokračovalo ve skvělých výkonech a vysoko porazilo Dolní Heřmanice 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Od začátku zápasu mělo Březí míč pod svoji kontrolou, i když mělo na marodce dva hráče ze základní sestavy - Šimka a střelce Sysla a více hrálo na polovině soupeře. To se potvrdilo hned v 5. minutě, kdy po doraze z velkého vápna se Jan Jakeš ujal míče a střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci. V dalších minutách zápasu mělo stále Březí více ze hry a po skvělých kombinacích se Březí nedařilo vstřelit gól. To se však změnilo v 27. minutě, kdy v obraně stoper domácích Martin Běloch skvěle našel dlouhým míčem Davida Dostála, který křižným pasem našel Jana Jakeše, který opět jistě skóroval. Dále se první půle dohrála už bez dalších branek. 

Jakeš zkompletoval hattrick

Druhý poločas začal hůře pro domácí hráče a D. Heřmanice využily ve 48. minutě nedorozumění v obraně a po skvělé nahrávce z pravé strany vápna útočník hostů Dočkal Jaroslav snížil na 2:1. To hostující povzbudilo a 15 minut bylo lepším týmem na hřišti. To se však přestalo líbit domácím Gruberovi a Jakešovi a první zmiňovaný dal krásný pas za obranu a Jakeš opět nekompromisně skóroval a dokončil svůj hattrick. Po té už opět domácí měli více ze hry i důsledkem toho, že hosté otevřeli hru a chtěli zápas otočit na svoji stranu. Na to ale doplatili  hned v dalších dvou minutách, kdy po výborné zpětné přihrávce na vápno od Davida Dostála senzačně vystřelil kapitán domácích Tomáš Habán a šibenicí rozjásal domácí fanoušky. Dále se už zápas dohrával v klidném tempu až do 85. minuty, kdy Stanislav Tvarůžek po prudké křižné přihávce zakončoval z dvou metrů těsně nad. Stejná situace se opakovala za dalších pět minut opět se Stanislavem Tvarůžkem. Po té rozhodčí ukončil zápas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Stanislav Tvarůžek, hráč Březí: Soupeř nás zaskočil skvělou hrou vzhledem k postavení v tabulce. Přesto naši útočníci po vypracování svých šancí rozhodli zápas. Ale mě to bude něco stát, protože jsem nechtěl (smích) zopakovat debakl soupeře ze Křoví a nenavýšil výsledek v posledních minutách o další dva góly.

SK Dolní Heřmanice
Zdeněk Nováček, hráč Dolních Heřmanic: Kvalita domácích se projevovala po celé utkání, jen po snížení z ojedinělé akce na 2:1, se vkradla na kopačky domácích mírná nervozita, ale po třetím gólu v naší síti už opět Březí převzalo otěže zápasu do vlastních rukou a dokráčelo pohodlně k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - S. Tvarůžek [-] , R. Šmarda [-] (45. J. Jobánek [-] ) , L. Staněk [-] , M. Běloch [-] - D. Dostál [-] , M. Hřebíček [-] , A. Crha [-] , T. Habán [-] - J. Jakeš [-] , J. Gruber [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - P. Dočkal [-] (63. L. Láněk [-] ) , V. Barták [-] , M. Krištof [-] , J. Prokeš [-] - J. Havelka [-] , M. Špaček [-] , J. Bílek [-] , Z. Nováček [-] - S. Barták [-] , J. Dočkal [-]

Hráči zápasu: T. Habán , J. Jakeš .
Místo: Březí. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Žanda Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.