3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova rozhodlo o zisku tří bodů během první půlhodiny


Branky


0

Béčko Bohdalova navázalo na vítězství z Roszoch a v domácím prostředí si poradilo s Vlachovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácích přinesl tři branky

Za horkého počasí vstoupili do utkání lépe domácí, dobře kombinovali a hosty tak přehrávali a z přečíslení vytěžili 3 branky. Již ve 13. min po individuální akci se prosadil Pavel Neuman střelou k tyči. Ve 20. min po přímém kopu Prombergera, brankář hostí vyrazil míč před sebe a dobíhající Švoma zvýšil na 2:0. Další branku přidal po kombinační akci ve 26. min Dědič. Hosté hrozili z protiútoků, ale jejich střely vychytal Velín.

Vlachovice neproměnily penaltu

Druhý poločas se už spíše dohrával, domácí zbytečně ztráceli míče a jejich chyb využívali hosté, kteří převzali iniciativu. Vytvářeli si gólové šance, ale vytouženou branku se jim vstřelit nepodařilo. Navíc v 65. min neproměnil Hiesbock pokutový kop a v samotném závěru jeho střelu do šibenice Velín bravurně vyrazil. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Ladislav Řepa, vedoucí mužstva Bohdalova B: Do zápasu jsme vstupovali s cílem zisku 3 bodů, v prvním poločase jsme naši převahu potvrdili. Druhý poločas z naší strany byl hodně špatný, nedařila se kombinace, kterou jsme předváděli v prvním poločase a dělali jsme hodně chyb v rozehrávkám. K výsledku nám pomohl skvělými zákroky brankař Velín, který vychytal tutovky hostujících útočníků, včetně penalty.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovic: Ač to bude znít zvláštně, dnes to byl remízový zápas. Není nám souzeno vstřelit v letošním ročníku branku. Během prvních dvou kol jsme měli více šancí, než za celou minulou půl sezónu, ale bohužel se nás opustilo střelecké štěstí. I přes složité skládání mužstva jsme schopni hrát koukatelný fotbal, chybí nám ale hráči na prostřídání. Dnes jednoznačně rozhodly výkony brankářů. I přesto bych rád, hlavně za druhou půli, našim hráčům poděkoval.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - R. Pejchal [-] - P. Neuman [-] (55. L. Šerejch [-] ) , T. Vomela [-] , J. Promberger [-] (78. J. Šustr [-] ) , L. Dědič [-] , J. Neuman [-] , J. Vytlačil [-] , V. Švoma [-] , B. Křesťan [-] , F. Rosecký [-] (18. L. Zmeškal [-] )

TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - F. Krejčí [-] , R. Smejkal [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , L. Gabriel [-] , M. Petr [-] , M. Němec [-] , R. Břečka [-] , T. Hiesböck [-] , T. Beneš [-]

ŽK: 22. J. Vytlačil , 47. B. Křesťan - 68. T. Hiesböck .
Hráči zápasu: R. Velín - M. Němec .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - LÁN Filip (N), LISNER Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.