Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:00

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví rozhodlo v prvním poločase


Branky


0

Jívoví ve svém prvním zápase na vlastním hřišti nezklamalo a zásluhou výborného výkonu v prvním poločase si připsalo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním dějství

V neděli dopoledne se odehrál v Jívoví první mistrovský zápas nové sezóny IV. třídy. Domácí Béčko Jívoví chtělo před domácími fandy odčinit třígólový příděl z Bohdalce. Béčko Bobrové v prvním kole remizovalo s Vlachovicemi 0:0. Oba týmy čekaly tedy na vstřelení první branky v soutěži. Oba celky se dočkaly branek hned v prvním poločase. První udeřili domácí. Ve 13. minutě hostující obránce dával malou domů, kterou vystihl Jan Hejtmánek a poté již stačilo přelobovat vyběhnutého brankáře Tomáše Uhlíře. Odpověď hostů nenechala dlouho čekat. V 15. minutě po standartní situaci Miloše Srnského zůstal na malém vápně nepokryt Miloš Straka a bylo vyrovnáno 1:1. V 33. minutě se domácí Santus dočkal podruhé. Brankář Tomáš Dřímal vykopl dlouhý míč, dva obránci Bobrové se nedohodli a Jan Hejtmánek si dal repeté a opět přehodil branáře Uhlíře 2:1. Štěstí si domácí vybrali mírou vrchovatou v 41. minutě. Po rohovém kopu nastala ve vápně trma vrma a hostující hráči po hlavičkovém biliáru trefili Miloše Šoukala, od něhož se balón odrazil do brány. Vlivem paní štěstěny to bylo 3:1 a domácí odcházeli do kabin velmi dobře naloženi.

Utkání hosté dohrávali v deseti

Druhý poločas již mnoho fotbalové krásy nenabídl. Zápas pokračoval za stálé převahy hráčů Bobrové a většina soubojů byla vedena ve středu hřiště. Hra byla tvrdá, ale ne zákeřná. Po jedné nezaviněné srážce se musel poroučet na šití levého obočí Mulhbacher Jaroslav a jelikož neměli hosté již nikoho na střídání, dohrávali posledních deset minut o deseti hráčích.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: První poločas se hrál ve velkém tempu. Druhý poločas byl tvrdší a padlo i několik žlutých karet. Rozhodčí držel zápas pevně v rukou. Podali jsme bojovný a kolektivní výkon.

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský, trenér Bobrové B: Byli jsme celý zápas lepší a domácí tlačili. Ti dávali ale branky z protiútoků.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - Z. Šoukal [-] , M. Žejšek [-] (62. L. Dřímal [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Šoukal [-] (70. V. Šibor [-] ) - J. Požár [-] (37. M. Horňák [-] ) , L. Novotný [-] (46. J. Zachara [-] ) , S. Krejčí [-] - M. Tvrdý [-] , J. Hejtmánek [-] - M. Kubiš [-] (46. M. Vala [-] )

TJ Sokol Bobrová B
T. Uhlíř [-] - L. Zadina [-] , J. Muhlbacher [-] (24. I. Hřebíček [-] ) , D. Havelka [-] , M. Straka [-] , J. Trnka [-] , J. Koutecký [-] , L. Kratochvíl [-] , I. Roháček [-] , M. Srnský [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 23. D. Mrázek , 35. S. Krejčí - 11. M. Srnský , 39. I. Roháček .
Hráči zápasu: S. Krejčí , T. Dřímal - M. Straka , D. Havelka .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - POHANKA Jakub (N), ŠTRYNCL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.