2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice si připsala povinné tři body


Branky


0

Domácí Velká Losenice, která se chce zapojit do souboje o postupové příčky, zdolala Vlachovice celkem snadno 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Petr se zranil

V utkání čtvrtého kola IV. třídy se utkala domácí Velká Losenice, které patřilo třetí místo v tabulce a hostující Vlachovice, které byly šesté.Velká Losenice se chce tento rok pokusit o postup do III. třídy. V dosavadním průběhu soutěže prohrála losenická jedenáctka jediné domácí střetnutí s dalším aspirantem na postup s Bohdalcem.Hosté z Vlachovic uhráli v soutěži prozatím dvě remízy a trápí je především střílení branek. Utkání nepřineslo v prvním poločase mnoho pohledných akcí. Obě mužstva se na hřišti spíše hledala. K pohledné hře nepřispěl ani příliš silný vítr. Ve dvacáté minutě došlo k nepříjemné události v hostujícím týmu, kdy si brankář Jan Petr vyhodil rameno a podzimní sezóna pro něj skončila. Do branky musel místo něj nastoupit obránce Jaromír Hamřík. Poločasové skóre nakonec určila situace z 36. minuty, kdy branku vstřelil Pavel Kamarád. Hra v prvním poločase nebyla příliš oku lahodná, a tak 80 domácích diváků odcházelo na poločasovou přestávku přeci jen v lepší náladě než hostující tým.

Domácí pojistili vedení brankou z přímého kopu

Hra se nezměnila ani v druhé půli. Přesto ještě jednou skórovali domácí a sice v 68. minutě po volném přímém kopu z pravé strany obstřelil zeď opět Pavel Kamarád. Hosté zahrozili jen po akci Roberta Kučery, který ale svoji šanci neproměnil. Utkání tedy nakonec skončilo vítězstvím Velké Losenice 2:0, ale mnoho fotbalového k vidění v utkání nebylo.Domácí tak mohlo těšit, že vítězstvím si udrželi kontakt s vedoucím duem tabulky, na které ztrácí Velká Losenice tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér Velké Losenice: Utkání nebylo moc pohledné. Díky dvěma gólům Pavla Kamaráda jsme zvítězili. Nejlepším naším hráčem byl David Králíček.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovic: Letošní střelecké trápení nás nepustilo ani v Losenici. Navíc jsme do konce podzimu přišli o brankáře. Zoufale čekáme na procitnutí nějakého střelce, protože nulu vzadu těžko udržíme.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - J. Molík [-] , P. Langpaul [-] , J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] - J. Grodl [-] , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] (12. P. Bureš [-] ) - P. Kamarád [-] - D. Baránek [-] (78. J. Kasal [-] )

TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] (20. T. Beneš [-] ) - R. Břečka [-] (58. F. Krejčí [-] ) , J. Nečas [-] , M. Němec [-] (64. V. Kucharčík [-] ) , L. Gabriel [-] , R. Smejkal [-] , J. Šandera [-] , K. Hlaváč [-] , T. Hiesböck [-] , J. Hamřík [-] , M. Janošec [-] (46. R. Kučera [-] )

ŽK: 74. J. Molík - 57. T. Hiesböck , 72. T. Beneš , 74. J. Nečas .
Hráči zápasu: D. Králíček , P. Kamarád - J. Hamřík .
Místo: Velká Losenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PÁTEK Josef (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.