2:2
(1:0)
78. J. Neuman (p.)
83. L. Šerejch
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo v tabulce skončil nerozhodně


Branky


39. J. Sklenář , 67. P. Poul - 78. J. Neuman (p.) , 83. L. Šerejch
0

Domácí Bohdalec neudržel dvougólové vedení a nakonec se musel spokojit s bodem. Bohdalov B tak zůstává o skóre ve vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sklenář poslal domácí do vedení

V sedmém podzimním kole se hrál šlágr kola IV. třídy mezi Bohdalcem a Bohdalovem B a je téměř jisté, že se z těchto dvou celků bude jeden tým radovat z postupu do III. třídy. Před čtyřiceti diváky se odehrál pěkný fotbal, který chvílemi kazil výkon rozhodčího, který se bál a neposlal hosty do oslabení. Kdyby hosté po svých likvidačních zákrocích dohrávali poločas o devíti hráčích, tak se neměli čemu divit.  V první půli se dokázali domácí  prosadit v 39. minutě. To se Bohdalec prosadili po rohu Bohdalova, kdy se domácí dostali do breaku a brankou se prosadil rychlý útočník Jan Sklenář.Domácí tak odcházeli do kabin za stavu 1:0.

Domácí neudrželi dvougólové vedení

Po poločase dostal Bohdalov B druhý gól, kdy gólman Velín vyrazil těžkou střelu před sebe a nehlídaný hostující hráč Pavel Poul pohodlně dorazil míč do brány. Bohdalov pak přidal a zatlačil hosty na jejich polovinu. Po samostatném úniku Vomely po pravé straně a následném faulu v pokutovém území se kopala penalta. K pokutovému kopu se už druhý zápas v řadě postavil Jaroslav Neuman a bezpečně proměnil - 2:1. Po snížení hosté vrhli všechny síly do útoku a odměnou jim byl vyrovnávací gól na 2:2, kdy dostal do vápna přihrávku Luboš Šerejch a zkušeně poslal míč mezi nohy hostujícího brankáře Radka Skryji. Následovala malá trma vrma v poslední minutě před hostující bránou,domácí ale nastřelili jen břevno. Zápas nakonec skončil zaslouženou remízou a Bohdalov diky lepšímu skóre udržel první místo v tabulce a bude se soustředit na důležité nedělní utkání na hřišti třetí Velké Losenice. Domácí Bohdalec čeká opět v domácím prostředí derby s Bobrovou B.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Těžký a pohledný zápas, který ničily likvidační fauly hostů. V zápase jsme vedli o 2 branky, ale nakonec jsme o vedení přišli a získali bod. K zápasu se dá jen říci, že kdyby se rozhodčí nebál vylučování, tak domácí mohli s přehledem vyhrát a nemuseli mít zraněné hráče mimo hru.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman, trenér Bohdalova B: Čekali jsme, že to bude bojovné a vyhecované utkání a to se potvrdilo. Venku nám kombinační fotbal moc nejde, bohužel. Musím poděkovat klukům, že jsme za stavu 2:0 pro domácí zabojovali a dokázali stav srovnat. Utkání skončilo myslím zaslouženou remízou.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - V. Petříček [-] , P. Jaša [-] , P. Poul [-] (84. L. Skryja [-] ) , L. Jaša [-] , R. Morkus [-] (58. P. Sklenář [-] ) , J. Sklenář [-] , J. Dostál [-] (65. R. Kamarád [-] ) , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - F. Lán [-] (73. L. Šerejch [-] ) , R. Henzl [-] (88. M. Řepa [-] ) , V. Pokorný [-] (70. L. Dědič [-] ) , J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] , R. Pejchal [-] , B. Křesťan [-] (68. L. Zmeškal [-] ) , J. Neuman [-] , V. Novák [-] , T. Vomela [-] (90. J. Šustr [-] )

ŽK: 42. J. Ambrož - 22. P. Neuman , 40. R. Henzl , 43. T. Vomela , 65. R. Pejchal , 85. L. Šerejch , 86. J. Neuman .
Hráči zápasu: J. Sklenář - T. Vomela .
Místo: Bohdalec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - NEDOMA Jiří (N), DOSTÁL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.