Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Sedm kulí jako v Sarajevu a Sněžné vede tabulku III. třídy


Branky


0

Třetí kolo druhé nejnižší soutěže na Vysočině proti sobě postavilo Sněžné a Rovečné. Počasí fotbalu také přálo, takže nic nebránilo tomu, aby se půl sta lidí mohlo bavit nejpopulárnější míčovou hrou světa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly znamenaly poklidné vedení Sněžného

Domácí přebírali iniciativu hned od začátku, soupeř pozdě dostupoval, což útočícímu celku vyhovovalo. Šance tedy byly k vidění především na jedné straně, nicméně branka zůstávala dlouho nepokořena na to, kolik příležitostí ke skórování se naskytlo.  Až po sérii několika pokusů se ujala střela z dvaceti metrů, kdy Forchtsam vypálil nechytatelně do horního růžku branky. Tato situace nijak nenakopla hosty, kteří se snažili útočit především pomocí rychlých kontrů a dlouhých nákopů. S těmi si však domácí obrana poradila a do konce poloviny prvního dějství ještě tým přidal druhou branku po standardní situaci. Miroslav Škapa se v té chvíli na malém vápně nemýlil.

 

Koncert domácích pokračoval

Druhý poločas přinesl gól hned po pěti minutách, tentokrát na druhé straně, díky tomu, že si mužstva strany prohodila. Autové vhazování dokázal nasměrovat kapitán Kamil Štegner přesně za záda bezmocného Petra. Hosté se trochu osmělili, dokázali využít lehce ospalou pasáž hry k ofenzivním výpadům, avšak žádná z akcí se jim nepodařila dotáhnout až do konce. Naopak Sněžné šlo to čtyřbrankového vedení. Po volném přímém kopu se střelou k tyči dokázal podruhé v duelu prosadit Forchtsam. Poté přišla na řadu série neproměňování šancí v obou pokutových územích. Když už se zdálo, že se utkání v poklidu dohraje, došlo k úplnému rozkladu defenzívy Rovečného. Nejprve se z dalšího přímého kopu prosadil Jan Beneš, který přidal k pečlivému plnění obranných poviností i nádhernou branku do horního rohu svatyně. Po něm se dorážkou před odevzdaným brankářem znovu připomenul Štegner. A nakonec se po odraženém kulatém nesmyslu z hranice ‘šestnáctky‘ radoval i další hráč obranné linie  Michal Vašek. A tak se zrodilo nečekaně vysoké vítězství domácího družstva.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Na neposekaném pažitu jsme v oslabené sestavě zaslouženě zvítězili.


Sestavy


TJ Sokol Sněžné
L. Štourač [-] - L. Pondělíček [-] , J. Beneš [-] , M. Škapa [-] , M. Vašek [-] - O. Forchtsam [-] , M. Dvořák [-] , K. Štegner [-] - L. Střešňák [-] (46. P. Dobiáš [-] ) , T. Odehnal [-] (53. J. Dufek [-] ) , J. Buchta [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - R. Doskočil [-] , M. Hanuš [-] , J. Šenkýř [-] , M. Bartoň [-] - K. Jančík [-] , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] - M. Ondráček [-] , R. Polách [-] (67. M. Dlouhý [-] )

ŽK: 80. M. Hanuš .
Hráči zápasu: O. Forchtsam , J. Beneš .
Místo: Sněžné. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.