Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Jívoví Jindřich Horký se konečně rozstřílel


Branky


0

V pohledném utkání bohatém na branky se po několika zápasové pauze probudil kanonýr Horký a vystřílel Jívoví druhou výhru z hřiště soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první poločas přinesl pět branek

Při krásném nedělním odpoledni, zavítal na hřiště Strážku velmi silný a atraktivní celek Jívoví. Jívoví předvádí velmi dobrou kombinační hru, což také se později ukázalo i na hřišti. Už od první minuty to byl velmi rychlý a kvalitní fotbal na III.třídu .Hosté drželi míč více na kopačkách a kvalitně kombinovali, jenže bez toho, aby se dostali do nějaké šance. Strážek v úvodu velmi dobře plnil taktické pokyny a hrál na nebezpečné brejky. Po jednom z nich se zahrával rohový kop, na který si nejlépe naběhl a hlavičkou v 7. minutě otevřel skóre František Lahodný. Hosté hráli, domácí dávali góly. To se potvrdilo v 15. minutě, když po krásné přihrávce M. Christiana za obranu Jívoví zaběhl útočník Šebek a s přehledem zakončil a zvýšil na 2:0. Do zápasu se hosté dostali bohužel po nedorozumění v domácí obraně, kde Horký využil svoji rychlost a krásnou kličkou brankáři snížil na 2:1 . O tři minuty později přišel pro domácí další šok, když Cimbálník z hranice brankoviště odkopával přízemní centr, kde ke vší smůle trefil nohu útočníka Holubáře a bylo tak srovnáno. Jenže domácí to nesrazilo na kolena, spíše naopak. O dvě minuty později jim vrátil vedení Christian. Po nádherné přihrávce Šebka trefil přesně pravý roh branky a domácí tak šli do kabin s vedením 3:2 

Nervózní druhá půle přinesla obrat ve skóre

Ve druhém poločase Jívoví znovu mělo míč v držení častěji, ale nic nebezpečného si znovu nevytvořilo, a tak se ujala až překvapivá a krásná střela z dálky a bylo znovu srovnáno 3:3. Jenže o deset minut později v 65. minutě bylo pro domácí ještě hůře, když rozhodčí zapískal přísný pokutový kop po tom, co hostující útočník svoji nešikovnosti zakopl o balón. Horký se nemýlil a poslal svůj tým poprvé v utkání do vedení 3:4. O dalších deset minut mohlo být vše jinak. Hosté zahráli ve vápně rukou, jenže rozhodčí nechal hru pokračovat. To už neunesl domácí útočník Šebek a začal dávat svůj nesouhlas hlasitě najevo, čím si vysloužil druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Ke konci zápasu byli lepší domácí a to i v deseti hráčích v poli, vytvořili si ještě dvě gólové situace, které bohužel nevyužili, a tak si hosté odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč Strážku.: Jívoví bylo v zápase lepší, kombinačně nás přehráli o tom není třeba mluvit, možná že ze mě mluví ještě vztek z prohraného zápasu, ale po pravdě je mi smutno z toho co se děje v nejnižších fotbalových třídách u nás, když rozhodčí svými chybami hrubě ovlivňují zápasy, člověk pak má akorát chuť skončit s koníčkem, který nadevše miluje a tu radost z něho mu rozhodčí chybami akorát kazí. Celkově výkon rozhodčího v tomhle utkání nebyl povedený. Už v první půlce si nedokázal zjednat pořádek na hřišti, hráči si mezi sebou nadávali, souboje byly velmi tvrdé. Už v první půlce měli dostat červenou kartu domácí Šebek s kapitánem hostů Havelkou, ale hlavně na konci poločasu domácí brankař Fiala, který lehce vyprovokoval útočníka Horkého, který za oplácení a ránu pěstí a následnou strkanicí měl bez váhání vidět červenou kartu.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Podruhé na hostujícím hřišti jsme dokázali nepříznivý stav otočit. Hlavně zlepšenou hrou v druhé půli jsme odvezli ze Strážku důležité tři body.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - L. Šebek [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-] , T. Müller [-] - F. Lahodný [-] (68. S. Lahodný [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] (46. T. Christian [-] ) , J. Valík [-] - Z. Jaroš [-] , J. Cimbálník [-]

FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - P. Pálka [-] , D. Dřímal [-] , V. Havelka [-] , M. Mach [-] - J. Láznička [-] , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-]

ŽK: 23. L. Šebek , 45. L. Fiala , 65. P. Kupský , 76. L. Šebek - 45. J. Horký , 72. S. Krejčí . ČK: 76. L. Šebek .
Místo: Strážek. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.