Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o Černého Petra úspěšnější Strážek


Branky


0

Štěpánov B doma překvapivě nestačil na nováčka soutěže Strážek a podlehl mu vysoko 2:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek čtyřikrát skóroval a vyhrál překvapivě první poločas

V úvodních minutách hráči Štěpánova byli fotbalovější a přesně kombinovali. Z jejich snahy ale vytěžili jen pár nepřesných střel, které ani hostující gólman nemusel likvidovat. Naopak v 8. minutě si vzal balón strážkovský Svoboda, s balónem udělal pár kroků, předal do vápna Jarošovi, který přešel přes svého strážce a vybídl na malé vápno Christiana Martina, který se nemýlil. Od té doby se hra přelívala od pokutových území bez vážnějších šancí. Domácí se snažili hrát fotbal, ale hosté pozorně bránili a přecházeli do rychlých brejků. V 32. minutě hostující Patloka házel dlouhý aut, který si domácí Hrubeš srazil do vlastní brány a bylo to 0:2. V 35. minutě Veselský Jan prošel kolem velkého vápna až do pokutového území a přízemní střelou překonal Fialu, který tuto střelu trošku podcenil. Ve 35. minutě krásně Christian Tomáš našel kolmicí Jaroše, který přesprintoval domácího stopera a vybídl Patloku, který tvrdou střelou zavěsil pod horní tyčku Jílkovi branky a bylo to 3:1 V té době bylo mladé mužstvo Strážku aktivnější a nebezpečnější. Po dalším rychlém brejku se nezorientoval ve vápně správně Tomáš Christian a nenavýšil skóre. Další tutovou šanci hostů měl Martin Christian, který z osmi metrů netrefil ideálně balón a domácí i tuto šanci přežili. V 38. minutě vyslal z 25 metrů hostující Šmerda nečitelnou střelu bodlem a rázem to bylo už 4:1. Ve 45. minutě byl závar u hostující branky, ale Veselskému ani Ludvíkovi se nepodařilo překonat Fialu ani na dvakrát, a tak se šlo do kabin za stavu 1:4.

 

Strážek vítězství zvýraznil

Na začátku druhé půlky opět domácí na fotbalisty Strážku vletěli, ale opět bylo jen u snahy bez výrazných šancí. Byli to opět hosté, kteří udeřili i v druhé půlce jako první. Christian Martin se dobře zorientoval na hranici malého vápna a poslal hosty už do čtyřbrankového vedení. V 63. minuté domácí prošli po pravé straně až do vápna a Hrubeš Roman neměl ze dvou metrů problém snížit na 2:5. V těchto chvílích byli domácí lepším týmem a Ludvík měl šanci na snížení, ale nepřekonal Lukáše Fialu jeden na jednoho, po chybě v hostující obraně. Byla to poslední šance domácích a šance už sbírali pouze hosté. Samostatné úniky neproměnili Miroslav Svoboda a Christian Tomáš, které vychytal gólman Jílek. Po střele Kupského se míč odrazil od břevna za záda gólmana Jílka, ale gól to zřejmě nebyl, protože rozhodčí nechal hru pokračovat. Další břevno trefil Lahodný, který dorážel Šmerdovu střelu. V 80. minutě se po rohovém kopu prosadil Lahodný Stanislav, ale pomohl si odstrčením obránce a branka nebyla správně uznána. Konečnou zápasu vystavil Šikula Tomáš po rychle rozehraném rohovém kopu.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B:

TJ Strážek
Miloš Svoboda, vedoucí Strážku: Domácí na nás na začátku vletěli, ale nám se z první akce povedlo vstřelit branku a tím jsme utlumili počáteční tlak domácích. Utkání jsme vyhráli zaslouženě. Byli jsme nebezpečnějším mužstvem a skóre mohlo být i vyšší. Dnes jsme předvedli výborný kolektivní výkon a každý hráč zaslouží pochvalu. Hlavně jsme začali proměňovat šance. Tohle nás v minulých zápasech trápilo.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
I. Jílek [-] - J. Kintr [-] , R. Hrubeš [-] , J. Hanák [-] - V. Kutnyk [-] (46. T. Samek [-] ) , O. Hrubeš [-] , J. Veselský [-] (77. M. Kolář [-] ) , D. Kintr [-] - J. Ludvík [-] , D. Fiala [-]

TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Kupský [-] , J. Chocholáč [-] (46. P. Válek [-] ) , P. Šustal [-] , S. Lahodný [-] - T. Christian [-] , M. Christian [-] (61. T. Šikula [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Patloka [-] (87. D. Lukášek [-] ) - J. Valík [-] (20. F. Šmerda [-] ) , Z. Jaroš [-]

ŽK: 62. R. Hrubeš - 65. T. Šikula .
Hráči zápasu: Z. Jaroš , M. Christian .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hromádka Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.