2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Věchnova začal sezónu vítězstvím


Branky


48. P. Ambrož , 55. J. Trnka - 28. O. Ostrýž , 43. V. Hulák , 76. O. Ostrýž (p.)
0

Věchnov začal podzimní část sezóny výhrou. Ze hřiště Bobrové si odváží důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov dvakrát překvapil Bobrovou

Za velkého vedra, kdy to spíše než na fotbal lákalo k vodním radovánkám, přijel do Bobrové nováček Okresního přeboru Věchnov. Od začátku utkání byla vidět vcelku vyrovnoná hra. Hra se spíše odehrávala mezi oběma velkými vápny. Oba celky se dostávaly jen do náznaků šancí. Nakonec to byl nováček z Věchnova, který udeřil jako první. Po rohovém kopu se trefil kanonýr hostů Ondřej Ostrýž. Domácí od tohoto momentu Věchnov přitlačili před jeho branku, ale žádnou větší šanci si nevytvořili. Byli to tedy opět hosté, kteří ve 43. minutě Vítem Hulákem zvýšili vedení na 0:2. Při odchodu na poločasovou přestávku mohli být proto navísost spokojeni hosté s dosavadním průběhem utkání.

Ondřej Ostrýž rozhodl zápas neproměněnou penaltou, kterou si naštěstí sám dorazil

Do druhého poločasu vlétli domácí fotbalisté jako uragán. Ve 48. minutě rozehrál Michal Hájek rohový kop, který zužitkoval Petr Ambrož a snížil na 1:2. Netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo. V 55. minutě se postavil k přímému volnému kopu Jaroslav Trnka a střelou z pětadvaceti metrů, která se otřela o tyč nedal brankáři hostí Davidu Starému žádnou šanci. Poté dvacet minut domácí svého soupeře přehrávali a ten začal fyzicky odpadat. Hosté hrozili jen nakopávanými míči na Ondřeje Ostrýže. Po jedné takové akci po faulu domácího obránce nařídil rozhodčí Zdeněk Ždánský pokutový kop. K jeho exekuci se postavil nejlepší hráč utkání Ondřej Ostrýž. Jeho střelu z penaltového puntíku dokázal domácí brankář Tomáš Uhlíř vytlačit na tyč, ale míč stačil Ondřej Ostrýž ještě doběhnout a doklepl ho do sítě 2:3. Zbytek utkání již hosté přežili a připsali si první tři body do tabulky Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Vyrovnané utkání ve kterém jsme po většinu zápasu dominovali. My jsme hráli, Věchnov střílel branky.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova:: Na zápas do Bobrové naši kluci odjížděli ve značně oslabené sestavě. Rozpadla se nám záloha, a proto musel na střed zálohy zaskočit Honza Pokorný, který však doposud nastupoval na místech spíše defenzivních. Prvních třicet minut jsme hráli poměrně dobře, i když ne tak kombinačně na co jsme zvyklý. Ale mělo to efekt ve vstřelených brankách. Zejména ta druhá stála za zmínku, kdy se do míče opřel Víta Hulák a vymetl gólmanovi šibenici. Druhá půlka byla spíše o chybách a ne o tom, že by jsme byli o tolik horší než soupeř. Prostě jsme nabídli Bobrové šanci a oni ji zužitkovali. Když vyrovnali na 2:2 ,tak jsme prostě chtěli odvést alespoň bod. Štěstí se k nám však přiklonilo a mi dostali šanci zahrát pokutový kop, který lajdácky zahrál Ondra Ostrýž, ale míč sledoval a nakonec dopravil za brankařova záda. Jsme rádi za tři body a doufáme, že se dáme do příštího týdne dohromady a uděláme v Borech dobrý výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Svoboda [-] (81. M. Straka [-] ) , J. Stupka [-] , D. Roháček [-] , V. Křepela [-] , L. Křepela [-] (46. J. Trnka [-] ) , R. Kratochvíl [-] , T. Hrbek [-] (59. T. Straka [-] ) , M. Hájek [-] , P. Dvořák [-] , P. Ambrož [-] (66. M. Mašek [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] , R. Pivko [-] , J. Vrbka [-] - Z. Fryšonc [-] (89. T. Bukáček [-] ) , V. Hulák [-] (84. A. Pokorný [-] ) , P. Malý [-] - L. Novák [-] (76. J. Pokorný [-] ) , O. Ostrýž [-] -

ŽK: 52. D. Roháček , 65. J. Trnka - 52. O. Ostrýž , 82. Z. Fryšonc .
Hráči zápasu: O. Ostrýž .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - LANDSMAN David, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.