Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory zásluhou střídajícího Jana Karáska přehrály nováčka z Věchnova


Branky


0

Bory potvrdily vysokou výhru ze Svratky a doma zdolaly Věchnov, zaslouženým výkonem ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla tlak Borů

Minulý týden v prvním kole Bory porazily na hřišti soupeře Svratku vysoko 5:0, což jistě budilo v táboře soupeře respekt. Nováček soutěže z Věchnova ale také začal výborně a přivezl všechny body z Bobrové po výhře 3:2. Navíc se čekalo, jak si poradí domácí obránci s kanonýrem Věchnova Ondřejem Ostrýžem. Zápas začal tlakem domácích, kteří se dostávali i do náznaků šancí. Za zmínku pak stála akce Borů ve 22. minutě utkání, kdy se po centru Petra Vaculíka hlavou prosadil Milan Špaček, ale jeho střela letěla těsně nad branku stráženou Davidem Starým. Domácí svého soupeře postupem času přehrávali. Když ani ve zbytku poločasu Věchnov nic vážnějšího nevyprodukoval, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Dvě trefy Jana Karáska rozhodly

Do druhé poloviny utkání vlétly Bory ještě více nažhaveny a začaly pomalu zatápět pod kotlem. V 51. minutě to byl střídající Jan Karásek, jehož sřela z malého vápna si našla cestu do sítě a rozjásala 120 vděčných diváků poprvé. Střelec Borů měl možná i trochu štěstí, když se spíše jednalo o centr, který následně zapadl za zadní tyč Starého branky. Druhý gól na sebe nedal dlouho čekat. V 55. minutě se v hlavní roli opět objevil Jan Karásek. Ten svojí nahrávkou našel Miroslava Ochranu, který obstřelil krásně brankáře Starého a náskok Borů byl již dvougólový. V 75. minutě si poté oba aktéři roli prohodili a tentokrát po nahrávce Miroslava Ochrany skóroval Jan Karásek a bylo vymalováno 3:0. Hostujícího kanonýra Ondřeje Ostrýže navíc skvěle pokryl domácí obránce Tomáš Brodský, který si tímto vysloužil ocenění nejlepší hráč zápasu. Ke konci základní hrací doby se ale hosté přeci jen prosadili. Nejprve jejich šanci vychytal domácí gólman Martin Pokorný. Na akci z 86. minuty byl ale již krátký. Po pěkné křídelní akci přišel centr od rohového praporku přesně na hlavu Tomáše Jelínka, který hlavou pohodlně skóroval 3:1. Zbytek duelu již Bory kontrolovaly a po závěrečném hvizdu rozhodčího se mohly radovat ze tří bodů a posunu na čelo Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů: V dnešním zápase jsme moc spokojeni za tři body a potvrzenou výhru z prvního kola ze hřiště Svratky. Škoda jen, že jsme neudrželi nulu a nehráli jsme koncentrovaně až do konce zápasu. V závěru jsme pak zbytečně jednou inkasovali. Soupeř byl kvalitní, hrálo se nahoru dolů, my jsme si ale vytvořili daleko více brankových příležitostí.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova: Nebýt našich dvou obrovských chyb, které jsme udělali na začátku druhé půle, mohli jsme si z Borů odvést i nějaký ten bod. Domácí byli ale aktivnější a hrozili z rychlých brejků, které dokázali využít. Máme velmi mladé mužstvo, které se musí z těchto chyb poučit. Kluci podali kvalitní výkon, ale domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Burian [-] (28. J. Karásek [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] (81. P. Beneš [-] ) , P. Vaculík [-] , J. Dvořák [-] (89. J. Starý [-] ) , M. Špaček [-] , J. Netolický [-] , T. Brodský [-] , J. Netolický [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-] , R. Pivko [-] - P. Soudek [-] , V. Hulák [-] - L. Novák [-] (65. Z. Fryšonc [-] ) , O. Ostrýž [-] - T. Jelínek [-] , J. Smolík [-] (84. T. Bukáček [-] )

ŽK: 56. T. Brodský , 72. P. Vaculík .
Hráči zápasu: T. Brodský .
Místo: Bory. Počet diváků: 120. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - SKRYJA Stanislav, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.