6:2
(4:1)
45. P. Bureš (p.)
51. P. Bureš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory doma rozdrtily Rozsochy


Branky


7. M. Špaček , 22. J. Dvořák , 33. M. Vávra , 39. P. Vaculík , 61. J. Dvořák , 90. M. Špaček - 45. P. Bureš (p.) , 51. P. Bureš (p.)
0

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky vyzněl jasně pro domácí Bory. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová smršť Borů v prvním poločase

Domácí celek Borů, který byl po pátém kole na druhém místě tabulky, přivítal v domácím prostředí Rozsochy. Utkání začalo velice svižně a již v sedmé minutě utkání se měnilo skóre zápasu. Po dlouhém autovém vhazování a asistenci Antonína Novotného se trefil Milan Špaček. Přesně za čtvrt hodiny poté se měnilo skóre zápasu podruhé. Po rohovém kopu se do vzduchu pověsil Jiří Dvořák a hlavou proměnil 2:0. V 33. minutě vykopl brankář Pokorný dlouhý výkop, který zpracoval Vávra a po samostatném úniku zvýšil na 3:0. V 35. minutě mohli hosté snížit, ale samostatný únik lapil výborný Pokorný v brance Borů. V 39. minutě již domácí vedli o čtyři branky. Z levého boku centroval přímý kop před branku Petr Vaculík a jeho centr si našel cestu do sítě překvapeného Juračky. Ve druhé minutě nastavení se ke slovu dostaly také Rozsochy. Po faulu Tomáše Brodského se kopala penalta. K té se postavil Petr Bureš a snížil na 4:1.

Bory v druhém poločase navýšily vedení

Druhý poločas začal smolně pro domácí, když Petr Beneš zahrál rukou ve vápně. Míč si v 51. minutě postavil na značku pokutového kopu znovu Petr Bureš a opět nezaváhal 4:2. Domácí mohl ovšem uklidit opět v 61. minutě Jiří Dvořák. Ten zužitkoval dlouhý aut prodloužený Petrem Vaculíkem 5:2. Po této brance se hra zklidnila, Bory držely míč na kopačkách. V 75. minutě se Rozsochy dostaly do akce na jejímž konci střelu hlavou vytáhl reflexivně na roh Pokorný. Jako třešnička na dortu pro domácí příznivce byla branka Milana Špačka v 90. minutě utkání. Ten krásnou střelou z pětadvaceti metrů upravil skóre na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů.: Bojovný zápas, kdy jsme dali rychlý gól, který nás nastartoval k produktivnější hře v první půli. Druhá půlka pro nás začala dost špatně, kdy soupeř po ruce kopal druhý pokutový kop v zápase. Gól na 5:2 nás ale opět oživil a zápas jsme začali opět kontrolovat. V důležitých okamžicích nás podržel brankář Pokorný.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: Dnes jsme zaslouženě prohráli. Gratuluji domácím k vítězství.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - T. Brodský [-] , M. Vávra [-] (90. M. Zástěra [-] ) , P. Beneš [-] , J. Netolický [-] , A. Novotný [-] , M. Ochrana [-] (83. J. Starý [-] ) , P. Vaculík [-] (72. J. Pol [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , V. Chalupa [-]

TJ Rozsochy
O. Svoboda [-] - P. Kučera [-] , P. Bureš [-] , I. Šťastný [-] (78. J. Střešnák [-] ) , J. Kalvoda [-] , F. Cacek [-] , V. Ambrož [-] , A. Bureš [-] (71. J. Smolka [-] ) , E. Šibor [-] , L. Gál [-] (82. M. Jelen [-] ) , J. Nebola [-]

ŽK: 52. A. Novotný , 57. T. Brodský - 45. A. Bureš , 86. J. Střešnák .
Hráči zápasu: A. Novotný , P. Beneš .
Místo: Bory. Počet diváků: 75. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - HLADÍK Jiří, KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.