1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 10:15

19.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojkovice se opět dokázaly poradit se soupeřem


Branky


4

Po velmi dobře zvládnutém utkání v Újezdcem Bojkovice zajížděly na kunovickou Bělinku, kde panovalo jarní větrné počasí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod utkání patřil domácím, a to především navrátilcovi do sestavy Radkovi Biharimu, který nejdříve centrem našel Ondicu, který mířil pouze do rukavic hostujícího brankáře Urbánka, avšak druhá jeho šance v 11. minutě skončila po teči hostujícího stopera Jančaříka za zády Urbánka a otevřel tak stav utkání na 1:0.

Prvních 30. minut patřilo určitě domácím a hostující se pomalu osmělovali dlouhými balóny, které většinou v rukavicích brankáře domácích nebo v zámezí.

V 38. minutě po přihrávce Kundraty dokázal Vojtěch Dolina přehodit domácího brankáře a bylo vyrovnáno.

Ihned po rozehrávce získal aktivní Vojtěch Dolina balón od obránce domácích a taktak se neměnilo skóre hned znovu.

Konec poločasu se poté už dohrával především mezí vápny.

Druhý poločas

Do druhé půle nastoupili zase lépe domácí a do 70. minuty si vypracovali několik vyložených šancí. Za zmínku stojí samostatný nájezd Biháriho z půlky hřiště na brankáře Urbánka, který nadvakrát dokázal tuto vyloženou šanci zastavit.

Dále pak po kombinaci na pravé straně nepřesně zakončoval sám z prostoru kolem penalty domácí útočník, avšak také nepřesně.

Potvrdilo se nedáš dostaneš a téměř z protiútoku otočil utkání po přihrávce Vojtěcha Doliny Tomáš Gorčík.

Po obdrženém gólu domácí začali s jednoduchou taktikou dlouhých balónů za obranu a následovala mnoho rohových kopů a standartních situací.

V největší šanci se ocitl po rohu a skrumáži domácí hráči v 80. minutě, kdy však zakročil reflexivně hostující brankář Urbánek a nedovolil domácím vyrovnat.

V posledních pěti minutách měli Bojkovice dvě 100% šance, avšak jak Slavíček, tak i Kundrata zakončovali doprostřed branky, takže nepojistili výsledek zápasu pro Bojkovice.

Domácí ke konci utkání hrozili pouze ze standartních situací a rohů, avšak hostující obrana s brankářem Urbánkem si ze vším poradila.



Sestavy


Fotbal Kunovice
L. Němčický [-] - M. Marovič [-] , D. Flek [-] , R. Bihári [-] (81. M. Novosad [-] ) , L. Krček [-] , M. Ondica [-] , P. Gajdošík [-] , A. Šašinka [-] , V. Žáček [-] (75. L. Basovník [-] ) , I. Dobrozemský [-] , A. Chaloupka [-]

SK Slovácká Viktoria Bojkovice
F. Urbánek [-] - V. Dolina [-] , A. Kundrata [-] , D. Křižka [-] , M. Varga [-] , V. Dolina [-] , D. Slavíček [-] , T. Gorčík [-] , A. Kalina [-] (80. Z. Spáčil [-] ) , J. Gago [-] (46. D. Vacula [-] ) , M. Jančařík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů