2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2022 16:30

16.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojkovice udržely 3 body doma


Branky


3

Utkání mezi Bojkovicemi a Dolním Němčí se netradičně odehrálo v pátek 1. dubna za ne moc příznivého počasí. Šťastnější byli však domácí, kteří si po výhře 2:0 nechali všechny tři body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 Před brankou hostujícího Dolního Němčí bylo vidět mnoho šancí, které však nebyli proměněné, a kdyby první poločas skončil 5:0 pro domácí nikdo by se asi nemohl divit.

Avšak nemohoucnost v koncovce je to, co domácí trápilo jak v prvním utkání s Těšnovicemi, tak i v první půlce v tomto utkání.

Domácí měli několik šancí, ale výborným výkonem hosty podržel gólman Kadlček, který vyšvihl několik úžasných zákroků. Pár světlých nadějí bylo i na straně Dolního Němčí, ale tutovka žádná.

Za zmínku stojí roztržka v 31. minutě mezi velezkušenými hráči Vaculou a Bídou, která skončila červenou kartou pro oba hráče.

Druhý poločas

Vstup do druhé půle utkání se více povedl domácím a hned v 47. minutě, kdy se po vysunutí od Slavíčka prosadil Kundrata.

Následovalo zase neproměnění dvou šancí Bojkovic a až v 58. minutě dali domácí uklidňující branku na 2:0, kdy se prosadil Slavíček.

Dolní Němčí hrozilo celý zápas pouze z rychlých brejků, avšak domácí obrana si s nimi bez problému poradila.



Ohlasy k zápasu



TJ Dolní Němčí
Ohlasy - Dolní Němčí: Na zápas s Bojkovicema jsme se vůbec netěšili. Spoluhráčovi se ve čtvrtek narodila dcera, takže jsme to museli už po tréninku oslavit. Navíc v pátek nehlásila předpověď pěkné počasí a nikomu se moc nechtělo. Už od první minuty jsme byli horším týmem a vůbec jsme se nemohli dostat do hry. Po poločase jsme dostali gól hned ve 47. minutě a poté v 58., který byl mimochodem velmi podařený. Domácí už hru jen kontrolovali a nic moc se už nestalo, pár potyček bylo, ale nic vážného. Bohužel naše zápasy s Bojkovicema jsou vždy vyhrocené. Asi to bude tím, že jsou oba celky na hřišti hodně vznětlivé. Soupeři gratuluji k výhře.



Sestavy


SK Slovácká Viktoria Bojkovice
F. Urbánek [-] - D. Vacula [-] , V. Dolina [-] , A. Kundrata [-] (84. Z. Spáčil [-] ) , D. Křižka [-] , M. Varga [-] , V. Dolina [-] (80. F. Kalík [-] ) , D. Slavíček [-] (68. J. Gago [-] ) , T. Gorčík [-] , A. Kalina [-] , M. Jančařík [-]

TJ Dolní Němčí
R. Kadlček [-] - T. Hibler [-] (69. J. Hlaváček [-] ) , P. Krchňáček [-] , P. Tinka [-] , M. Krchňáček [-] , I. Bída [-] , Š. Machalík [-] (58. D. Pěrka [-] ) , R. Krchňáček [-] , M. Mikulec [-] , J. Šmehlík [-] , O. Cmol [-]

ŽK: 90. T. Gorčík - 76. P. Tinka . ČK: 31. D. Vacula - 31. I. Bída .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FILGAS Jan - ŠTĚPÁNEK Martin, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích