2:1
(0:1)
31. D. Vacula (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšnovice v závěru utkání rozhodly o třech bodech


Branky


48. T. Mrázek , 88. M. Brázdil - 31. D. Vacula (p.)
3

Těšnovice prní podzimní zápas přivítaly Bojkovice, které na podzim v prvním utkáním sezóny vypráskal domácí tým rozdíl třídy 6:2. Těšnovice tak dnes měly co vracet, navíc zápas byl zároveň vzájemným bojem o třetí místo v tabulce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty v první půli

Začátek utkání byl z obou stran nervózní a šance do 20. minuty vidět nebyly, více šancí si však vytvořili Bojkovice.

Po domácí chybě v obranné fázi domácí darovali soupeři penaltu, kterou Vacula bezproblémově proměnil. Bojkovice ožili a do dalších dobrý šancí se dostali Martinec a Kundrata.

První světlejší okamžik předvedl na konci prvního poločasu Janoštík, který utekl v brejku, byl faulován a vybojoval penaltu. Na tu se postavil Mršťák, který bohužel neproměnil.

Víc zajímavého se už v prvním poločase už neodehrálo. V kabině domácích si vzal o poločase motivační průplach žaludku trenér Šilinger, který byl nejspíš slyšet až v Bařicích.

Druhý poločas

To však evidentně zabralo a do druhého poločasu nastoupil úplně jiný tým.

Hned ve 48. minutě jsme mohli vidět vyrovnávací branku utkání a to, když Mrázek umístil po standartní situaci odražený balón "skoro" po zemi k tyči.

Ihned po vstřelení gólů, mohl vrátit vedení Bojkovicím nejdříve Dolina po přihrávce Gorčíka a o pět minut později i Kundrata po přihrávce Gorčíka, avšak ani jeden nedokázali přesně zakočit.

To domácí nakoplo a po mnohem povedenějším druhém poločase vyvrcholilo vítězným gólem Brázdila v 88. minutě, po chytře zahrané standartní situaci, kdy krásnou křečovitou pumelenicí nedal brankáři žádnou šanci.

V 90. minutě ještě mohl pojistit Bernatík, který těsně minul.

Tým domácích už výsledek udržel a pojistil si tak náskok na třetím místě tabulky.

Příští neděli nás čeká domácí Těšnovice další těžký soupeř, a to leader této soutěže Osvětimany. Bojkovice přivítají Dolní Němčí.



Ohlasy k zápasu



SK Slovácká Viktoria Bojkovice
Filip Urbánek: První jarní kolo jsme zavítali na nádherně nachystaný trávník do Těšnovic. Věděli jsme, že utkání proti 3. týmu tabulky bude náročné, ale těšili jsme se, že konečně vyběhneme k prvním utkání na jaře. Zápasu si myslím slušela remíza, avšak vyhrálo štastnější mužstvo Těšnovic.



Sestavy


TJ Těšnovice
F. Zavadil [-] - T. Hrabal [-] , O. Šilinger [-] , T. Mrázek [-] , J. Pluhař [-] - R. Černý [-] (60. P. Suchánek [-] ) , J. Urubek [-] , J. Mršťák [-] (60. M. Bernatík [-] ) - R. Janoštík [-] - J. Malát [-] , M. Brázdil [-]

SK Slovácká Viktoria Bojkovice
F. Urbánek [-] - D. Vacula [-] (66. V. Dolina [-] ) , A. Kundrata [-] (84. Z. Spáčil [-] ) , P. Martinec [-] (76. F. Kalík [-] ) , D. Křižka [-] , M. Varga [-] , V. Dolina [-] , T. Gorčík [-] , A. Kalina [-] , J. Gago [-] (66. D. Slavíček [-] ) , M. Jančařík [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štipčák Martin - VESELÝ Michal, KADLČÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích