2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 16:00

15.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný boje skončil lépe pro Šumice


Branky


74. J. Žampach (p.) , 89. M. Kelíšek - 25. R. Gejdoš
3

Letos čeká domácí Šumice sté výročí fotbalu, kde momentálně probíhá rekonstrukce areálu, takže se první jarní zápas odehrál na umělé trávě v Luhačovicích, kde domácí tým absolvoval i celou zimní přípravu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí v prvním poločase dělali hráčům z Koryčan problémy dlouhými nákopy, ale vzadu je čekala pevná obrana, která vše slušně odehrála.

Směrem dopředu toho však hosté moc neměli, přesto se po ojedinělém útoku a akci Lišky s Gejdošem dostali do vedení.

Druhý poločas

Ve druhé půli to vypadalo spíš jako boj. Hra byla častými fauly, které se neobešli bez žlutých i červené karty, hodně rozkouskovaná.

Své vedení si mohli hosté pojistit v 60. minutě, kdy šel Lysko sám na brankaře, ale mířil metr vedle tyče.  

V 70. minutě rozhodčí nařídil proti hostům penaltu, na které jsem diskutabilní názory. Penalta se ovšem kopala a Žampach vyrovnal stav utkání na 1:1. V závěrečných patnácti minutách domácí přitlačili a měli nápor.

V 87. minutě se nechal vyloučit Ryška, který po odpískání kopl balonem do ležícího protihráče a šel ven. Domácí toho využili a v závěru výsledek otočili na svoji stranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumice
Martin Zicha: V zimě jsme přivedli golmana Lukáše Šlapala, připojil se k nám i Libor Žáček z nižší soutěže. Vstup do sobotního zápasu byl od nás dobrý. Vytvářeli jsme si šance, které jsme ale nedokázali proměnit. Naopak soupeř čekal na brejky a hned z první nebezpečné akce, kdy jsme to špatně vyhodnotili, nás potrestal. Jinak první půle byla spíš bojovná se spoustou nákopů, což nám moc nevyhovovalo. Bohužel jsme se přizpůsobili soupeři. Také do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, aktivně. Na rozdíl od prvního poločasu jsme dokázali alespoň příležitosti proměnit a výsledek otočit. Ke konci zápasu už to bylo vyhecované, ale na neutrální půdě jsme to zvládli.

FC Koryčany
Karel Rotter: Premiéra v Koryčanech mi výsledkově nevyšla. Problémy jsme už se skládáním sestavy. Chybělo nám pět hráčů a na utkání přijeli pouze v jedenácti lidech a s jedním náhradním golmanem. Z porážky jsem zklamaný. Celý zápas byl spíše o bojovnosti než o nějaké fotbalové kráse.Byl to spíš boj o každý metr hřiště a právě za tu bojovnost jsme si alespoň bod zasloužili.



Sestavy


TJ Šumice
M. Šidlo [-] - S. Pilka [-] , J. Pančocha [-] , P. Havlík [-] (91. T. Ondřej [-] ) , D. Červenka [-] , V. Ondřej [-] , J. Žampach [-] , L. Žáček [-] , M. Kelíšek [-] , R. Kunovský [-] , M. Mach [-]

FC Koryčany
L. Rotter [-] - K. Věžník [-] , F. Tomáštík [-] , Z. Lysko [-] , R. Liška [-] , F. Hanák [-] , R. Gejdoš [-] , D. Kaňa [-] , T. Ryška [-] , J. Tesař [-] , M. Budík [-]

ŽK: 69. L. Žáček , 87. P. Havlík - 33. J. Tesař , 40. F. Tomáštík , 62. Z. Lysko , 87. D. Kaňa . ČK: 87. T. Ryška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štipčák Martin - PROKŮPEK Kamil, VITÁSEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích