Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Rozsochách smírně


0

V tabulce předposlední Dolní Rožínka získala nečekaný bod na hřišti Rozsoch, když diváci viděli osm branek v síti obou soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnali v nastavení

V devátém kole Okresního přeboru se na hřišti pátých Rozsoch představila v tabulce předposlední třináctá Dolní Rožínka. Rozsochy minulé kolo dokázaly vyhrát na půdě vedoucího Křižanova, kterému připravily první prohru v soutěži. Rozsochy byly v zápase jasným favoritem a s nimi i 120 diváků čekalo, jakým brankovým rozdílem domácí vyhrají. Utkání začalo ale pro domácí fanoušky šokem. Ti mohli jen sledovat v 7. minutě gól roku, z kopačky Ondřeje Chocholáče. Ten se opřel do míče a s pětatřiceti metrů vymetl šibenici. V 15. minutě mohlo být ještě hůře, ale hostující Zdeněk Konček přestřelil z malého vápna prázdnou branku. Domácí poté převzali iniciativu a snažili se utkání zvrátit ve svůj prospěch. V 34. minutě se jim nakonec povedlo vyrovnat kanonýrem Petrem Burešem, kterému poslal z pravé strany nahrávku Kalvoda. Ještě do přestávky se domácí radovali podruhé, když se přesně trefil František Cacek. Dolní Rožínka ale hrozila dále a ve druhé nastavené minutě se prosadil Pavel Bartoněk. Ten se uvolnil u rohového praporku, prokličkoval do velkého vápna a střelou z levé strany poslal míč do protipohybu brankáře Milana Juračky. V prvním poločase se tedy domácí diváci nenudili a viděli čtyři krásné branky.

Rozsochy vyrovnaly těsně před koncem

Druhý poločas se začal opět ve velkém tempu a hrálo se nahoru, dolů. Po dvaceti minutách se dostali domácí konečně do vedení. Chybnou nahrávku hostí vystihl Petr Bureš a předložil míč před prázdnou bránu Lukáši Andrejsovi, který skóroval pohodlně do prázdné branky. Radost domácích z vedení netrvalo dlouho, přesně čtyři minuty. Po přihrávce Marka Fendrycha se trefil z malého vápna Jan Čermák. Hosté byli nadále při chuti a za další tři minuty již vedli. Za šestnáctkou hosté tvrdě vystřelili a dobíhající Pavel Bartoněk nadvakrát dorazil míč do sítě. Dolní Rožínka vedla překvapivě 4:3 a domácí museli opět dohánět jednogólovou ztrátu. To se jim nakonec povedlo sedm minut před koncem z kopačky Petra Bureše. Poté si již obě mužstva remízu pohlídala a rozešla se po divoké remíze smírně 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: Nezastižen.

TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér D. Rožínky: Soupeře jsme dnes zaskočili. Domácí si mysleli, že nás jednoznačně přehrají, ale my jsme zahráli výborně. Dnes nás bylo plné hřiště. Dnes bych pochválil Ondřeje Chocholáče, ale pochvalu zasluhuje úplně celý tým.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - J. Holý [-] (35. J. Nebola [-] ) , P. Bureš [-] , B. Pazdera [-] (59. J. Smolka [-] ) , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] , F. Cacek [-] , A. Bureš [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] (83. T. Zítka [-] ) , J. Zítka [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Vondruška [-] , V. Kopecký [-] , R. Baláž [-] , Z. Konček [-] - P. Mitáš [-] (60. J. Bílek [-] ) , M. Fendrych [-] , M. Lukš [-] , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-] - P. Bartoněk [-]

ŽK: 9. E. Šibor , 81. P. Bureš , 88. J. Kalvoda - 14. M. Lukš , 67. P. Bartoněk , 90. P. Vondruška .
Hráči zápasu: O. Chocholáč .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŘÍNEK Jakub - HOŘÍNEK Tomáš, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.