0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy vyhrály o branku ve Svratce


Branky


0

Rozsochy, které již tři kola po sobě neprohrály, dokázaly vyhrát 1:0 ve Svratce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Zítka poslal Rozsochy do vedení

V utkání desátého kola Okresního přeboru se střetla v tabulce jedenáctá Svratka a páté Rozsochy. Svratka minulé kolo překvapila remízou na hřišti Hamrů, ale ztratila dva vyloučené hráče. Jan Vítek a Richard Malovič dostali za svá vyloučení stop na dva zápasy, proto domácí nastupovali do utkání oslabeni. Svratka měla v úvodu zápasu velkou šanci, když se před brankářem Rozsoch Milanem Juračkou objevil sám Zdeněk Kalina, ale brankáře nepřekonal. V 16. minutě se hosté po nedůrazném počínání domácí obrany ujali vedení tečovanou střelou Jiřího Zítky. Domácí mohli v zápětí vyrovnat, ale Pavel Makovský sám před brankářem hostí branku netrefil. Zbytek prvního poločasu se odehrával mezi pokutovými územími. 

Rozsochy uhájily vedení

Do druhého poločasu vstoupili domácí vlažně a dovolili hostům diktovat tempo hry. To vyústilo v obrovskou šanci hostujícího kanonýra Petra Bureše, který postupoval sám na domácího brankáře Rudolfa Sáblíka, ale nedůrazným zakončením ho nechal vyniknout. V dalším průběhu druhého poločasu domácím vázla kombinace a hosté se bez problému bránili platonickým pokusům domácích. V 70. minutě hosté nevyužili stoprocentní šanci, kdy hostují záložník Vít Ambrož sám před prázdnou brankou nastřelil pouze tyč. Ve zbytku utkáni si hosté pohlídali své vedeni a odvážejí si ze Svratky tři body. V tabulce si Rozsochy posílily pátou příčku tabulky. Svratka zůstala na samém chvostu tabulky a příští týden se ve velmi důležitém zápase představí v Počítkách.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán, asistent trenéra: V úvodu zápasu jsme neproměnili velkou šanci a hosté se z prvního útoku ujali vedení šťastnou brankou. Vzápětí jsme mohli vyrovnat, ale to bylo z naší strany vše, co jsme v zápase předvedli. A to je na zisk bodů velmi málo.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér Rozsoch: V první půli se hrál vyrovnaný zápas, kdy jsme šli šťastným gólem Jirky Zítky do vedení. Domácí hrozili zejména ze standartních situací. Ve druhé půli jsme zlepšili kombinaci a domácí jsme začali více přehrávat. Jen jsme nevyužili čtyři až pět gólových příležitostí. Vítězství nás velice těší.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - M. Musil [-] (11. F. Fiala [-] ) , P. Boguaj [-] , J. Pech [-] , T. Jambor [-] - J. Řádek [-] , M. Moučka [-] , P. Makovský [-] , T. Vítek [-] - D. Mayer [-] (46. J. Mládek [-] ) , Z. Kalina [-]

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - I. Šťastný [-] (79. J. Nebola [-] ) , P. Bureš [-] (71. M. Šafránek [-] ) , P. Kučera [-] (89. J. Střešnák [-] ) , J. Kalvoda [-] , F. Cacek [-] , V. Ambrož [-] , B. Pazdera [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

ŽK: 64. F. Fiala - 69. J. Kalvoda .
Hráči zápasu: F. Cacek .
Místo: Svratka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.