3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rezerv vyzněl pro Bystřici


Branky


19

Zápas rezerv vyzněl pro Bystřici, která porazila Novou Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v prvním poločase

Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním poločase žádná branka nepadne, udeřili ve 43. minutě domácí a zásluhou Davida Čecha šli do kabin mnohem veselejší - 1:0. Přesto měl být zápas ještě otevřenou partií a hosté pevně věřili v obrat.

Domácí navýšili skóre zápasu dvěma góly

Po přestávce se snažili hosté o vyrovnání, a to se jim také podařilo ve 49. minutě, kdy se prosadil Václav Novotný - 1:1. Domácí se tak opět museli pokusit vsítit vedoucí branku. Tu k radosti 25 diváků vsítil v 67. minutě domácí Michal Hofman - 2:1. Hosté se v další fázy zápasu snažili vyrovnat, ale nakonec v samém závěru domácí kanonýr David Čech v 88. minutě rozhodl a zvýšil náskok rezervy Bystřice na - 3:1. Zbytek utkání již branka nepadla a tak utkání dovedli do vítězného konce domácí hráči. Příští kolo zajíždí Bystřřice na derby do Víru. Rezerva Nové Vsi zajíždí na hřiště vedoucího Křižanova.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - D. Čech [-] , L. Prüger [-] (70. P. Tomášek [-] ) , J. Buček [-] (80. M. Procházka [-] ) , A. Feifer [-] , M. Pavlíček [-] , T. Samek [-] , V. Vondruška [-] (62. J. Martínek [-] ) , M. Hofmann [-] , R. Horák [-] , M. Šponar [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
P. Bojanovský [-] , P. Šandera [-] , J. Zdražil [-] , V. Novotný [-] , J. Nečas [-] , S. Kubík [-] , M. Klement [-] , P. Bureš [-] , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (46. S. Růžička [-] ) , R. Jinek [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - UHLÍŘ Lukáš, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra domácích

Bystřice domácí utkání zvládne a Novou Ves v klidu porazí. Dobrou formu potvrdí nejméně jedním gólem David Čech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích