2:2
(1:0)
66. M. Klusák (p.)
78. M. Vařílek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Doubravníku se hrálo nerozhodně


Branky


29. M. Vojta , 70. O. Gibfried - 66. M. Klusák (p.) , 78. M. Vařílek
20

V Doubravníku se hrálo nerozhodně a Osová Bítýška si odvezla bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v prvním poločase

Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 29. minuta a první gólová radost domácího celku, o kterou se postaral Miroslav Vojta - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním domácího vítězství.

Osová Bítýška ve druhé půli vyrovnala

Druhý poločas začali lépe hosté a v 66. minutě vyrovnal z pokutového kopu Michal Klusák - 1:1. Domácí se snažili od začátku poločasu dobývat hostující branku, ale Hršel byl dlouho k nepřekonání. Vše podstatné se tak odehrálo v následující desetiminutovce. Nejprve strhl vedení na rozdíl jedné branky v 70. minutě Ondřej Gibfried - 2:1. V 78. minutě pak vyrovnal kanonýr hostí Marek Vařílek - 2:2. Toto skóre již oba celky do konce základní hrací doby nezměnili, a tak se zápas skončil dělbou bodů.



Sestavy


FK Doubravník
M. Sommer [-] - J. Vojta [-] , O. Gibfried [-] , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , S. Škvařil [-] , V. Čepička [-] (76. D. Juračka [-] ) , S. Balák [-] , M. Šikula [-] , J. Slámečka [-] (82. L. Jaroš [-] ) , T. Beran [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - R. Hemala [-] (46. L. Sýkora [-] ) , M. Kulík [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] (85. D. Sigmund [-] ) , P. Večeřa [-] , M. Hollý [-] (60. I. Minyu [-] ) , A. Karásek [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , P. Karmasin [-]

ŽK: 65. M. Škvařil .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUDÍN Jan - ŠNÉDAR Marek (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Patrik Bajer
Tip experta: výhra domácích

Doubravník se proti nám prezentoval ve druhé půli dobrou hrou. Borci od řeky Svratky budou chtít navázat na výhru v Rozsochách, což se jim povede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů