0:2
(0:2)
28. R. Fňukal
37. O. Bradáč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín veze výhru z Víru


Branky


28. R. Fňukal , 37. O. Bradáč (p.)
17

Radostín veze výhru z Víru, když rozhodl o výhře v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vyhrál první poločas o dva góly

Příjemné teplé počasí přivítalo v 22. kole okresního přeboru dobře připravený trávník ve Víru.  Domácí se pokoušeli vyzrát na soupeře z Radostína, který byl v tabulce o čtyři body před nimi, ale byli to hosté, kteří začali střílet branky. První branku vstřelil v 28. minutě Radek Fňukal a uklidnil tak hostující celek. Ten ještě jednou udeřil, když domácí obrana v 37. minutě faulovala ve velkém čtverci a kopala se penalta. Ondřej Bradáč nabídnutou šancí nepohrdl a brankou na 2:0 přiblížil hostům vítězství.

Druhý poločas se jen dohrával

Domácí se po změně stran snažili o zkorigování výsledku, ale branka nepřicházela. Pozorná obrana hostí a brankář Dupal byly vždy a místě. Za zaznamenání pak byla již jen 86. minuta a červená karta pro  domácího střídajícího Radka Bukáčka. Radostín si tak odvezl z Víru důležité a cenné tři body. Radostín se tak posunul na klidné osmé místo tabulky. Domácí Vír se na 11. místě ještě nemůže být jistý záchranou. Příští kolo zajíždí Vír na hřiště posledního Křoví. Radostín přivítá Štěpánov.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Sedler [-] , V. Skoumal [-] (67. V. Oliva [-] ) , D. Šenkýř [-] (46. R. Bukáček [-] ) , T. Piskač [-] - J. Sedler [-] , J. Tomášek [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] - J. Coural [-] , F. Kintr [-] (67. O. Rychlý [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Inwald [-] , M. Gregar [-] (46. R. Hošek [-] ) , P. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , J. Novotný [-] , J. Poul [-] , L. Oulehla [-] , O. Bradáč [-] , D. Staněk [-] , D. Toman [-]

ŽK: 46. T. Sedler , 54. F. Kintr - 79. D. Staněk , 86. J. Poul . ČK: 86. R. Bukáček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ŠUDOMA Jiří (N), SKOUMAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jakub Vařejka
Tip experta: výhra hostů

Podle postavení v tabulce obou mužstev, předpokládám vyrovnaný zápas. Pokud ale Radostín předvede podobný výkon jako minulé kolo, vyhraje. Prosadí se tvrdě hrající útočník Císař( Bolí mě noha ještě dneska)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů