A. Sus 76.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín si připsal důležité vítězství


Branky


76. A. Sus - 7. L. Kozel , 69. O. Bradáč , 82. L. Oulehla
20

Radostín si připsal důležité vítězství, když porazil Křoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vstřelil rychlou branku

Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Domácí potřebovali z posledního místa tabulky bodovat nejlépe vyhrát. Radostín si zase výhrou chtěl upevnit klidný střed tabulky. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začaly přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. V 7. minutě se však přeci jen trefil Lukáš Kozel a Radostín vedl - 0:1.Ale právě od této doby jakoby střelcům zvlhl střelecký prach a očekávané brankové hody, které provázejí zápasy Křoví se zastavily. Samozřejmě se o to zapřičinili oba gólmani domácí Karmazín  a hostující  Dupal. Domácí se sice snažili do konce poločasu o vyrovnávací gól, ale do poločasu se skóre již neměnilo.

Radostín rozhodl ve druhém poločase

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu a branky nadále nepřicházely. Až v 69. minutě Bradáč navýšil vedení hostů na - 0:2. Snaha domácích ale nadále nepovolovala a dočkala se sladké odměny, když snížil v 76. minutě Sus -1:2. Domácí ale schladil o chvíli později v 82. minutě Oulehla - 1:3. Další domácí snaha již nenesla ovoce a tak si hosté odvezli důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - . Maloň [-] , J. Bartošek [-] - M. Voborný [-] (78. P. Bartošek [-] ) , R. Datinský [-] , T. Panáček [-] , A. Sus [-] , P. Haluza [-] - K. Jilg [-] - L. Mencler [-] , M. Kocanda [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , M. Šimek [-] , P. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , L. Kozel [-] , P. Císař [-] , L. Oulehla [-] , O. Bradáč [-] (73. D. Staněk [-] ) , J. Novotný [-] (64. F. Ochrana [-] ) , D. Toman [-]

ŽK: 24. K. Jilg , 39. L. Mencler - 21. L. Kozel , 71. O. Bradáč .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - KLIMEŠ Jan, MACHOLÁN Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Daniel Uhlíř
Tip experta: výhra domácích

Domácí poslední zápasy mají lepší výsledky. Mohli by překvapit Radostín a urvat první sezónní vítězství. Dva góly vstřelí Pepa Bartošek.

Tip: výhra hostů