Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír v domácím prostředí naděloval


Branky


20

Vír v domácím prostředí naděloval a Nová Ves si odvezla z jeho hřiště pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír ovládl první poločas

Vír přivítal na svém hřišti rezervu Nové Vsi a jejich zápas patřil k těm zajímavým z 18. kola okresního přeboru. Také tento zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí.Utkání se odehrávalo v dobrém tempu i kvalitě. Po několika neúspěšných pokusech se domácí ujali vedení dvěmi brankami, které od sebe dělily čtvrthodinu. Postarali se o ně v 14. minutě Jiří Tomášek a v 29. minutě Filip Kintr- 2:0.Díky tomu se domácí dostali do velké pohody. To ještě umocnila 33. minuta a třetí branka z kopačky Davida Lahodného - 3:0. Hosté ale přesto v 34. minutě snížili zásluhou Jakuba Šandery na 3:1.

Druhá půle se jen dohrávala

Od většího počtu obdržených branek podržel svůj tým hostující brankář Dobiáš svými dobrými zákroky. Přesto dostal opět dva slepené góly v závěru zápasu, o které se opět postaral druhým zásahem v 71. minutě David Lahodný a  v 81. minutě střídající Radek Bukáček - 5:1. V závěru zápasu se domácí a hosté ještě zkoušeli gólově prosadit ale neúspěšně. Vír si tak připsal druhou výhru v domácím prostředí po sobě a posunul se do klidnějšího středu tabulky.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Sedler [-] , J. Sedler [-] (75. O. Rychlý [-] ) , D. Šenkýř [-] (81. O. Kubík [-] ) , V. Skoumal [-] , T. Piskač [-] - J. Tomášek [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] - J. Coural [-] , F. Kintr [-] (60. R. Bukáček [-] ) -

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
P. Dobiáš [-] - F. Chalupa [-] (78. D. Bednář [-] ) , J. Šandera [-] , P. Bojanovský [-] , J. Nečas [-] , S. Kubík [-] , R. Jinek [-] , P. Bureš [-] (29. J. Zdražil [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (63. T. Nejedlý [-] ) , V. Zahradník [-]

ŽK: 58. V. Sedler - 48. F. Šandera , 54. J. Nečas , 58. P. Dobiáš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Favoritem zápasu jsou jasně hosté . Domácí ale nedají svoji kůži lacino.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů