Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody vyzněly lépe pro Vír


Branky


19. J. Sedler , 50. D. Lahodný (p.) , 58. J. Coural , 62. J. Sedler , 78. J. Coural - 47. J. Horký , 73. V. Dvořák , 87. M. Koukola
22

Brankové hody vyzněly lépe pro Vír, který porazil Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jedna branka

Utkání probíhalo za velké zimy kdy teploměr ukazoval bod mrazu.Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 19. minuta a první gólová radost domácího celku, o kterou se postaral Jakub Sedler - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli ve druhé půli na co těšit, hlavně s očekáváním domácího vítězství.

Druhá půle ve znamení gólové přestřelky

Druhý poločas začali lépe hosté a Jindřich Horký ve 47. minutě vyrovnal. V 50. minutě však již domácí opět vedli. V Pokutovém území byl faulován Coural a David Lahodný pokutový kop bezpečně proměnil - 2:1. V 58. minutě již to bylo o dva góly, když tentokrát Coural stál na konci akce domácích. V 62. minutě přidal Jakub Sedler druhou branku v zápase a uklidnil tak domácí - 4:1. Hosté se však nechtěli smířit s prohrou a v 73. minutě ještě vykřesali naději po brance Vojtěcha Dvořáka - 4:2. Domácí Coural byl ale při chuti a v 78. minutě také on přidal svoji druhou branku v utkání - 5:2. Kosmeticky pak gólové hody završil v 87. minutě Miroslav Koukola - 5:3. Utkání bohaté na góly tak lépe vyznělo pro domácí celek.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Jiskra Vír: Důležité body zůstaly doma. Bohužel nejsme schopni proměňovat absolutní tutovky ani na jaře. To jediné nás dělí od výrazně lepšího postavení v tabulce.




Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Sedler [-] , J. Sedler [-] , D. Šenkýř [-] , T. Piskač [-] - T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] (79. V. Skoumal [-] ) - J. Coural [-] , F. Kintr [-] (71. O. Kubík [-] ) - J. Rejda [-] , J. Tomášek [-] (69. O. Rychlý [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Hejtmánek [-] (30. J. Jakubec [-] ) , J. Láznička [-] , J. Horký [-] , P. Housa [-] , V. Dvořák [-] , Z. Holubář [-] , J. Koukola [-] (21. V. Uhlíř [-] ) , M. Koukola [-] , J. Rosa [-] , M. Mach [-]

Počet diváků: 56. Rozhodčí: BUDÍN Jan - DOLEŽAL Kristián, DOLEŽAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Marek Vařílek
Tip experta: výhra domácích

Přál bych výhru Jívoví, ale tipuji výhru domácích 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza